Life

Marius Crăciun, prea bun pentru Jador la Survivor România. Faimosul, speriat de noul concurent

26.02.2021 | 22:56
Marius Craciun prea bun pentru Jador la Survivor Romania Faimosul speriat de noul concurent
ADVERTISEMENT

Marius Crăciun pare să fie o amenințare pentru Jador la „Survivor România”, care este speriat de noul concurent de la Războinici. Faptul că tânărul a câștigat „Ferma” acum doi ani demonstrează că sportivul are abilități fizice de neegalat. 

Jador a fost uimit de performanța lui Marius Crăciun la probele din prima confruntare. De altfel, echipa adversă s-a mărit cu trei concurenți, în timp ce la Faimoși a venit doar Andreea Antonescu, determinată să dea tot ce este mai bun.

ADVERTISEMENT

Romina Geczi, Szidonia Szasz și Marius Crăciun au venit în echipa Războinicilor și sunt gata să lupte alături de colegii lor.

Marius Crăciun, prea bun pentru Jador la Survivor România. Faimosul, speriat de noul concurent

Jador pare să se simtă amenințat de Războinicul Marius Crăciun, care a intrat în competiție în episodul de seara trecută. Manelistul se ferește să intre într-o confruntare directă cu noul noul concurent din echipa adversă și preferă să-i lase pe colegii lui să o facă.

ADVERTISEMENT

Sebastian Chitoșcă a remarcat că Jador se teme de Marius Crăciun și că îl lasă pe el sau pe Zanni să aibă contact direct cu el.

„Jador: O să murim de foame, nu? /Sebi: Pe ăsta nou îl lăsăm lui Jador, în fiecare zi să-l antreneze. Și așa are probleme cu spatele. /Jador: De ce eu? Sebi: Că ție ți-e frică de el./ Jador: E bun, dacă e bun omul… Sebi: Lasă că îl luăm noi atunci pe traseu, eu și Zanni. Îl tăvălim”, a fost schimbul de replici dintre cei doi concurenți.

ADVERTISEMENT

Culiță Sterp crede că frica lui Jador de Războinic ar putea să-l ambiționeze pe parcursul competiției și a recunoscut că și el a fost speriat la început de Starlin, însă a trecut peste acest mic impediment.

„Unii dintre colegii mei, Jador, spunea că îi e frică de Marius Crăciun. Și mie mi-a fost frică de Starlin din punct de vedere al îndemânării, dar l-am bătut. Contează cum ajungi la final. Sunt niște lucruri de la persoană la persoană, nu ar trebui să ne fie frică, ci doar să ne motiveze. Am câștigat multe meciuri, dar acum e groasă treaba. Mă refer la fete”, a transmis Culiță Sterp.

ADVERTISEMENT

Marius Crăciun a aceptat provocarea de a participa la „Survivor România” și vrea să-și testeze limitele în cadrul competiției sportive. A practicat Judo timp de 12 sni și este pasionat de bodybuilding și fitness, dar și de artele marțiale mixte.

ADVERTISEMENT