Life

Din ce face bani acum Marius Crăciun de la Survivor România 2021. Cu ce se ocupă în viața de zi cu zi

Marius Crăciun, fostul Războinic de la Survivor România 2021, a dezvăluit din ce face bani în prezent. Nu este instructor personal, așa cum credeau mulți.
20.01.2022 | 15:15
Din ce face bani acum Marius Craciun de la Survivor Romania 2021 Cu ce se ocupa in viata de zi cu zi
Din ce face bani Marius Crăciun de la Survivor România 2021. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Marius Crăciun a dezvăluit din ce face bani în prezent, la mai bine de jumătate de an de când s-a terminat Survivor România 2021.

Sportivul a ajuns în finala show-ului alături de Andrei Dascălu și Zanni, acesta din urmă fiind cel care a plecat acasă cu marele premiu.

ADVERTISEMENT

Fostul campion la judo a încercat, o perioadă, să fie instructor personal. După ce a realizat că acest job nu îl ajută prea mult în plan financiar, Marius Crăciun a ales altceva.

Din ce face bani acum Marius Crăciun de la Survivor România 2021

Marius Crăciun este acum marketing manager, funcție pe care a deținut-o și înainte de plecarea la Survivor România 2021. Banii câștigați pe parcursul reality show-ului nu l-au ajutat decât pentru o perioadă scurtă.

ADVERTISEMENT

“Banii nu au fost deloc mulţi şi nu pot spune că mi-am îndeplinit vreun vis. M-au ajutat pe o perioada scurtă.

Am intenţionat să activez ca instructor personal, dar nu mi-a mers foarte bine şi am ales să revin la funcţia de marketing manager, pe care am avut-o înainte de a pleca la «Survivor»”, a dezvăluit Marius Crăciun pentru okmagazine.ro.

ADVERTISEMENT

De asemenea, sportivul a mai spus că nu s-au schimbat foarte multe lucruri în viața lui după participarea la emisiune. A devenit mai cunoscut în România, dar a primit și câteva campanii de publicitate.

Ceea ce l-a ajutat cu adevărat este experiența de viață pe care a câștigat-o în cele șase luni petrecute în competiție.

ADVERTISEMENT

“În afară faptului că am devenit oarecum mai cunoscut de către oameni şi am primit câteva campanii de publicitate, nu s-a schimbat cu nimic viaţa mea după Survivor.

Doar mi-a dat o experienţă de viaţă în plus, pe care nu o voi uita niciodată.”, a mai spus Marius Crăciun pentru sursa citată.

Tânărul este într-o stare bună atât fizic, cât și psihic. După întoarcerea din Republica Dominicană, acesta a luat o pauză de la sport pentru a se recupera.

“Sunt într-o stare bună, atât fizic, cât şi psihic. Pe partea psihică am stat mereu bine, dar de când m-am întors acasă, pe partea sportivă am făcut o mică pauză încercând să mă refac din punct de vedere muscular şi ligamentar.”, a adăugat fostul concurent din echipa Războinicilor.

ADVERTISEMENT