Life

Marius Crăciun de la Survivor România 2021, dezvăluiri în premieră despre viața sentimentală: “Am avut o relație la distanță”

Marius Crăciun de la Survivor România 2021 a făcut dezvăluiri în premieră despre viața sentimentală. Fostul concurent din echipa Războinicilor a fost invitat în podcastul Roxanei Nemeș.
19.01.2022 | 11:03
Marius Craciun de la Survivor Romania 2021 dezvaluiri in premiera despre viata sentimentala Am avut o relatie la distanta
Marius Crăciun de la Survivor România 2021, dezvăluiri în premieră despre viața sentimentală. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Marius Crăciun, concurent la Survivor România 2021, a făcut dezvăluiri despre viața sentimentală. Invitat în podcastul Roxanei Nemeș, sportivul a vorbit și despre obstacolele pe care le-a întâmpinat de-a lungul timpului.

Fostul Războinic a avut o relație la distanță cu o sportivă. Este prima dată când face această dezvăluire în public.

ADVERTISEMENT

Tânărul sportiv a fost unul dintre cei mai apreciați concurenți în sezonul 2 Survivor și a ajuns până în finala emisiunii.

Marius Crăciun de la Survivor România 2021, dezvăluiri despre viața sentimentală

În cadrul podcastului “Roxana Nemeș te dezbracă de secrete”, Marius Crăciun a vorbit despre viața sa amoroasă. Sportivul a avut o relație la distanță, iar fosta parteneră era tot sportivă.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au cunoscut prin intermediul rețelelor de socializare, după care s-au îndrăgostit unul de celălalt.

“Am avut o relație la distanță, tipa fiind tot sportivă. Primesc cerere de prietenie de la ea pe Facebook și mă tot gândeam dacă să accept sau să nu accept.”, a dezvăluit Marius Crăciun în podcastul Roxanei Nemeș, scrie wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

În cadrul podcastului, fostul concurent de la Survivor România 2021 a vorbit și despre problemele pe care le-a întâmpinat de-a lungul timpului. Marius Crăciun nu a avut întotdeauna o viață ușoară.

El și familia lui s-au descurcat foarte greu cu banii până când Marius a devenit campion la arte marțiale.

ADVERTISEMENT

“Așa a fost viața mea, cu multe bune și rele. Am emoții pentru că au fost momente grele în care nu știam cum să facem rost de bani. Încerc ca tot ce a fost întrecut să nu readuc.”, a mai spus Marius Crăciun.

Marius Crăciun a participat și la emisiunea Ferma de la Pro TV în 2019, show în care a fost marele câștigător.

Marius Crăciun, despre conflictele de la Survivor România 2022

Marius Crăciun a comentat performanțele actualilor concurenți de la Survivor România 2022, dar și conflictele care au apărut în echipa roșie după numai o zi petrecută în junglă.

Tânărul l-a felicitat pe Emil Rengle pentru felul în care l-a pus la zid pe Cătălin Zmărăndescu în primul consiliu de nominalizare din acest sezon.

“Mie îmi place cum se exprimă și cum pune punctul pe i Emil Rengle, sincer. L-am cunoscut pe Emil și știu că el spune tot ce simte și ce gândește.

Nu poți să te duci la om să-l strângi de gât pentru că ți-a zis că ești egoist. E clar că s-a întâmplat, am văzut și eu faza.”, a declarat Marius Crăciun la Survivor Extrashow, emisiunea prezentată de Zanni pe VOYO.

ADVERTISEMENT