Fotbal intern

Marius Croitoru acuză arbitrajul: „La Steaua, m-a nenorocit. Acum, le-a dat un penalty inventat!“. Replica acidă a lui Marius Bilașco

29.07.2020 | 00:06
Marius Croitoru acuza arbitrajul La Steaua ma nenorocit Acum lea dat un penalty inventat Replica acida a lui Marius Bilasco
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a învins-o pe FC Botoşani cu scorul de 1-0 şi s-a apropiat la un punct de rivala Universitatea Craiova în clasamentul Ligii 1.

Golul victoriei a fost înscris de Ciprian Deac, în minutul 41, dintr-un penalty discutabil. Marius Croitoru a criticat arbitrajul lui Marius Avram, a cărui delegare la acest meci a ridicat semne de întrebare.

ADVERTISEMENT

Următorul meci al campioanei va fi vineri, 31 iulie, de la 20:30, contra FCSB-ului, pe Arena Naţională. În ultima etapă, CFR Cluj va juca la Craiova, cu titlul pe masă.

Marius Croitoru: „Un penalty inventat!“

„N-a lipsit nimic. Am făcut un meci bun, împotriva unei echipe bune. În meciul trecut am avut două penalty-uri. În meciul cu Steaua, m-a nenorocit (n.r. – Avram). Mi-a dat om afară când nu trebuia.

ADVERTISEMENT

În seara asta, le-a dat un penalty inventat. E greu să joci împotriva mai multor jucători. Am avut 4 contraatacuri și nu a dat niciun galben!

Am vorbit pe teren şi a recunoscut că a greşit (n.r. – Marius Avram). E prea mult. Sunt mai multe regulamente, nu doar unul.

ADVERTISEMENT

A fost o tensiune normală. Noi vrem să câştigăm pe teren. Meritam mai mult. Am băgat CFR-ul în jumătatea lor.

Am reuşit ce mulţi nu sperau. Ne-am calificat în Europa. E meritul jucătorilor, ei au făcut această performanţă. În sezonul viitor va fi mai greu.

ADVERTISEMENT

Nu vor pleca mulţi jucători. Din punctul meu de vedere, am mers nu bine, ci foarte bine. În cazul în care vor pleca jucători pe bani, voi fi nevoit să aduc. Am în minte 3 fotbalişti la capitolul veniri.

În Europa, ne vom juca şansa. Vom avea o vacanţă scurtă şi ne aşteaptă noul sezon şi turul preliminar de Europa League“, a declarat Marius Croitoru, la finalul partidei pierdute în faţa CFR-ului.

Marius Bilașco îl ia peste picior

Marius Bilașco, directorul departamentului de scouting de la CFR Cluj, i-a răspuns ironic lui Marius Croitoru, după ce tehnicianul botoșănean a acuzat arbitrajul lui Marius Avram.

„Am văzut că antrenorul lor cu portarii a zis că au făcut un joc bun. Mie mi s-a părut că noi am jucat mai bine. La faza penalty-ului, a fost și henț, și fault. Arbitrul trebuia să dea ceva”, a fost replica lui Bilașco.

ADVERTISEMENT