Sport

Marius Croitoru are planuri mari pentru FC U Craiova în Cupa României Betano: „Obiectivul este să ajungem în finală!”

FC U Craiova le are drept adversare pe Dinamo, FC Voluntari și Petrolul Ploiești în faza grupelor din Cupa României Betano.
30.09.2022 | 17:52
Marius Croitoru are planuri mari pentru FC U Craiova in Cupa Romaniei Betano Obiectivul este sa ajungem in finala
Marius Croitoru nu este deloc deranjat de programul încărcat al lui FC U Craiova până la finalul anului. sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

FC U Craiova a fost repartizată în grupa A din Cupa României Betano, alături de Dinamo, Petrolul, FC Voluntari, Unirea Slobozia și Sepsi Sf. Gheorghe.

Marius Croitoru: “Obiectivul este de a ajunge în finală”

Antrenorul oltenilor, Marius Croitoru, consideră că noul sistem în care se desfășoară competiția poate reprezenta un avantaj.

ADVERTISEMENT

“E ceva inedit pentru noi, e un experiment. Fiind trei meciuri, poți întoarce neșansa în favoarea ta. Obiectivul este unul singur: acela de a ne califica, de a merge mai departe, de a ajunge până în finală”, a spus Marius Croitoru în cadrul unei conferințe de presă.

El s-a declarat optimist și în privința programului încărcat până la finalul anului, cu nu mai puțin de 13 meciuri în SuperLiga și în Cupa României.

ADVERTISEMENT

“Mie, ca antrenor, îmi place pentru că e mult mai ușor să mobilizezi un jucător pentru meci decât pentru antrenament”, a spus antrenorul lui FC U Craiova, care a refuzat să comenteze suspendarea de o etapă primită de rapidistul Cristian Săpunaru după incidentele de la partida de la Târgu Jiu.

Meciul cu CS Mioveni se joacă chiar înaintea zilei de naștere a lui Marius Croitoru

Marius Croitoru este optimist înaintea următoarelor confruntări din campionat a echipei sale, contra lui CS MIoveni, mai ales că jucătorii săi și-au revenit cu moralul după victoria categorică din Cupa României împotriva Ripensiei, scor 4-0.

ADVERTISEMENT

“Băieții sunt bine. După meciul cu Voluntari eram un pic căzuți, dar a venit meciul de Cupă unde am câștigat net și este normal ca băieții să-și recapete încrederea în propriile forțe”, a afirmat antrenorul lui FC U Craiova.

În aceeași notă a fost și portarul Robert Popa, care a declarat azi într-o conferință de presă: Era frustrant că de la începutul campionatului am dominat toate echipele, dar rezultatele pozitive nu au venit. Echipele cu care am jucat au avut o ocazie și au fructificat-o. Dar echipa a arătat foarte bine și o să trecem și peste această perioadă de ghinion.”

ADVERTISEMENT

Gruparea din Bănie va juca în etapa a 12-a din SuperLiga pe terenul lui CS Mioveni, sâmbătă, de la ora 19, cu doar o zi înainte ca Marius Croitoru să împlinească 42 de ani.

“E un meci dificil în care jucăm împotriva unei echipe mult schimbate în bine după venirea noului antrenor. Mergem să câștigăm. E o echipă incomodă care a început să adune puncte”, a afirmat antrenorul lui FC U Craiova.

ADVERTISEMENT