Sport

Marius Croitoru, atac dur la adresa adversarilor după FC U Craiova – Petrolul 0-1: „Jocul lor e moartea fotbalului în mai multe acte!”

Marius Croitoru a avut un atac dur la adresa adversarilor după înfrângerea suferită de FC U Craiova cu Petrolul Ploiești, scor 0-1, spunând că nu ar fi trebuit să se bucure după o astfel de victorie.
19.08.2022 | 23:34
Marius Croitoru atac dur la adresa adversarilor dupa FC U Craiova  Petrolul 01 Jocul lor e moartea fotbalului in mai multe acte
Marius Croitoru, atac dur la adresa adversarilor după FC U Craiova - Petrolul. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul oltenilor s-a supărat pe adversari pentru că s-au bucurat după victorie, fiind de părere că nu au motive de bucurie după un meci în care mai mult s-au apărat decât au jucat fotbal.

Marius Croitoru, atac dur la adresa adversarilor după FC U Craiova – Petrolul

Marius Croitoru a avut un atac dur la adresa Petrolului după înfrângerea suferită de FC U Craiova: „Primul vinovat sunt eu, pentru că nu am câștigat.

ADVERTISEMENT

O echipă care nu a jucat nimic, nu au avut niciun șut pe poartă în 90 de minute în afară de gol. Am mai văzut echipe care joacă așa și în al doilea an nu mai știu pe unde să scoată cămașa”.

„Ăsta e fotbalul. A fost o seară în care fotbalul a pierdut. E vina mea, nu e vina lor, din păcate, astfel de momente fac parte din fotbal.

ADVERTISEMENT

Ce să analizez? Nu am ce să găsesc vinovați, pentru că băieții au dat totul pe teren. Mi-aș fi dorit să încep cu dreptul la Târgu Jiu, ne-am simțit ca acasă.

Nu cred că numai apărarea lor a făcut diferența. Eu personal m-aș simți penibil să am o bucurie exacerbată la un astfel de antrenament, că nu a fost meci. Eu nu i-aș fi lăsat pe jucătorii mei să se bucure după o asemenea victorie”, și-a început Marius Croitoru discursul.

ADVERTISEMENT

„E moartea fotbalului în mai multe acte!”

Marius Croitoru a continuat și a spus că jocul prestat de Petrolul Ploiești este „moartea fotbalului în mai multe acte”.

„E moartea fotbalului în mai multe acte, prefer să pierd decât să câștig așa. Din păcate nu învățăm nimic, nu ne învățăm lecția.

ADVERTISEMENT

Nu cred că vom mai face transferuri. Am zis să așteptăm să tragem linie în iarnă și să vedem exacrt ce lipsește. Ușor, ușor învăț și eu anumite lucruri din fotbal. În fotbal e orice, se poate întâmpla orice până în iarnă”, a mai spus antrenorul oltenilor.

ADVERTISEMENT