Fotbal intern

Marius Croitoru, atac virulent după FC Botoşani – FCSB 2-2: “Să vină marii specialişti şi să-şi ceară scuze. Să le fie ruşine”

29.02.2020 | 23:01
Marius Croitoru atac virulent dupa FC Botosani  FCSB 22 Sa vina marii specialisti si sasi ceara scuze Sa le fie rusine
ADVERTISEMENT

Marius Croitoru a vorbit la finalul remizei cu FCSB (2-2) și a fost vehement la adresa persoanelor care au insinuat că vicecampioana României va avea un meci ușor la Botoșani.

Marius Croitoru, atac virulent după FC Botoșani – FCBS 2-2

Marius Croitoru, antrenorul lui FC Botoșani, a fost vehement la adresa contestatarilor și crede că echipa sa poate să facă surprize și mai mari în play-off-ul din Casa Pariurilor Liga 1: „Rezultatul este pentru toți cei care își permit să arunce cu noroi într-o echipă frumoasă ca FC Botoșani.

ADVERTISEMENT

În viața mea nu m-am dat la o parte din fața FCSB-ului. să le fie rușine tuturor celor care și-au permis să vorbească urât de echipa asta”.

„Din punctul meu de vedere, golul lui Keita a fost valabil, dar așa pot spune și despre ei că au avut un penalty.

ADVERTISEMENT

Sunt și supărat și bucuros, pentru că am arătat tuturor că Botoșaniul joacă numai și numai pe teren. Noi jucăm pentru noi și luptăm să ne clasăm pe un loc cât mai sus”, a mai spus Marius Croitoru.

„Cred că CFR Cluj este deja campioană”

Marius Croitoru a dezvăluit că va refuza orice ofertă venită din România pentru el și crede că CFR Cluj este deja campioană: Am ceva probleme în compartimentul ofensiv.

ADVERTISEMENT

Din păcate când la Botoșani ninge sau plouă, terenul e afectat o săptămână. Jucătorii mei au forțat și din acest motiv s-au accidentat”.

„Am mai adus un mijlocaș, noi încercăm să ne pregătim pentru următorul an, pentru că unii jucători vor pleca și nu vreau să rămânem descoperiți.

ADVERTISEMENT

Nu sunt interesat de nicio ofertă venită de la alt club, doar dacă va fi o ofertă avantajoasă din punct de vedere sportiv, dar nu din România. Cred că CFR Cluj este campioană”, a încheiat antrenorul moldovenilor.

  • 2 este locul pe care FC Botoșani îl ocupă în Casa Pariurilor Liga 1
ADVERTISEMENT