Sport

Marius Croitoru, coșmarul antrenorilor de la Universitatea Craiova! Mirel Rădoi, ultima „victimă” de pe banca formației din Bănie

Nu mai puțin de trei antrenori au plecat de la Universitatea Craiova, după confruntările cu echipele antrenate de Marius Croitoru.
08.12.2022 | 16:40
Marius Croitoru cosmarul antrenorilor de la Universitatea Craiova Mirel Radoi ultima victima de pe banca formatiei din Banie
Marius Croitoru, coșmarul antrenorilor de la Universitatea Craiova! Mirel Rădoi, ultima „victimă” de pe banca formației din Bănie. sursă foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Ultimele înfrângeri de pe banca oltenilor și neînțelegerile cu Sorin Cârțu l-au determinat pe Mirel Rădoi să demisioneze după eșecul din Trivale. Fostul antrenor al „alb-albaștrilor” a fost la baza de pregătire „Ilie Balaci”, pentru o ultimă întâlnire cu jucătorii Universității Craiova.

Marius Croitoru, coșmarul antrenorilor de la Universitatea Craiova. Laurențiu Reghecampf, Laszlo Balint și Mirel Rădoi au plecat după confruntările cu el

Demisia lui Mirel Rădoi a venit într-un moment neașteptat pentru conducătorii Universității Craiova, care au fost nevoiți să găsească o soluție pe termen scurt pe banca tehnică a echipei. Dragoș Bon este antrenorul, care îi va conduce pe olteni în confruntările cu CS Mioveni și Chindia din SuperLigă.

ADVERTISEMENT

Deși la flash interviu a declarat că nu a luat o decizie în privința plecării de la Universitatea Craiova, Mirel Rădoi și-a schimbat discursul în drum spre zona mixtă. Acesta l-a criticat pe Sorin Cârțu pentru declarațiile făcute la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, iar președintele oltenilor a reacționat pentru site-ul nostru.

Astfel, Mirel Rădoi devine al treilea antrenor, care pleacă de la Universitatea Craiova după o confruntare cu Marius Croitoru. În 2022, Laurențiu Reghecampf și Laszlo Balint au părăsit formația din Bănie, chiar dacă aceștia l-au învins pe actualul tehnician de la FC Argeș.

ADVERTISEMENT

Laszlo Balint a fost demis de la Universitatea Craiova, după derby-ul câștigat cu FC U Craiova 1948, iar Marius Croitoru era antrenorul rivalilor din oraș la acea vreme. Victoria nu a fost îndeajuns, pentru ca tehnicianul să își păstreze în continuare postul la formația din Bănie.

Prima „victimă” a lui Marius Croitoru la Universitatea Craiova a fost Laurențiu Reghecampf. După un sezon sub așteptările oltenilor, fostul antrenor de la FCSB a învins-o pe FC Botoșani cu 2-0 și i-a calificat pe „juveți” în preliminariile Conference League, însă Reghe nu a mai continua după aceea, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf se poate întoarce la Universitatea Craiova

FANATIK a aflat că Laurențiu Reghecampf este prima variantă pentru conducerea formației din Bănie. Fostul antrenor de la FCSB și Universitatea Craiova se află sub contract cu Neftci Baku din Azerbaijan, însă azerii nu sunt mulțumiți de ultimele rezultate înregistrate pe banca echipei.

Astfel, Laurențiu Reghecampf ar putea reveni la Universitatea Craiova după aproximativ șase luni de la despărțire. Oltenii au fost încântați de evoluția formației din Bănie în mandatul lui Reghe, chiar dacă „juveții” au ratat ambele obiective stabilite la începutul sezonului.

ADVERTISEMENT

În sezonul trecut, Universitatea Craiova a terminat pe pozița a treia din SuperLigă, cu 48 de puncte. Laurențiu Reghecampf a contabilizat 45 de meciuri la formația din Bănie și a reușit următorul bilanț: 26 de victorii, 7 rezultate de egalitate și 12 înfrângeri.

Sorin Cârțu a răspuns atacurilor lansate de Mirel Rădoi: „Ce a vorbit este total aberant”

Mirel Rădoi l-a atacat pe președintele Universității Craiova, pentru declarațiile făcute după înfrângerea din derby-ul cu FC U Craiova 1948. Sorin Cârțu a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că fostul antrenor al „alb-albaștrilor” a avut parte de toată susținerea sa în perioada petrecută în Bănie.

„Sunt surprins de atitudinea lui, mă refer la modul în care a vorbit și decizia pe care a luat-o. Ce a vorbit este total aberant, încearcă să atace oamenii care au fost cu el, în special pe mine. L-am susținut, l-am adus la echipa asta, dar nu doar eu l-am adus”, a spus Sorin Cârțu.

Sorin Cârțu a insistat pentru numirea lui Mirel Rădoi la Universitatea Craiova, după demiterea lui Laszlo Balint, așa cum FANATIK anunța în exclusivitate. Președintele oltenilor a declarat că declarațiile făcute de fostul selecționer l-au deranjat.

„Îmi spune că de ce am spus că FC U merita victoria, iar eu recunosc că pe ce a jucat în repriza a doua merita să câștige, cu golurile pe care le-au dat. Noi de ce nu am revenit, așa cum au dat ei două goluri și noi puteam să dăm două și să facem măcar un egal, nu este mare lucru.

A fost o acuză, eu nu am voie să îmi dau cu părerea? Trebuie să mă cenzureze antrenorul? Sunt președintele clubului și mi-am spus un punct de vedere vizavi de dezamăgirea, pe care a produs-o echipa”, a declarat președintele oltenilor.


  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,35 este cota pentru „peste 2,5 goluri” la meciul CS Mioveni – Universitatea Craiova! Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT