Fotbal intern

Marius Croitoru, declarație războinică după Botoșani – Dinamo 4-0: „Îmi doresc să câștig cu orice echipă și orice antrenor”

24.01.2021 | 23:07
Marius Croitoru declaratie razboinica dupa Botosani  Dinamo 40 Imi doresc sa castig cu orice echipa si orice antrenor
ADVERTISEMENT

Marius Croitoru a avut o declarație războinică după ce a demolat-o pe Dinamo cu 4-0, fiind hotărât să câștige împotriva oricărui adversar îi stă în cale și indiferent de antrenorul care stă pe banca tehnică adversă.

FC Botoșani a învins-o pe Dinamo pe teren propriu cu scorul de 4-0, golurile partidei fiind marcate de Keita 1′, 37 (P), Ongenda 23′ și Denis Hăruț 64′.

ADVERTISEMENT

Echipa lui Marius Croitoru este pe locul 7 în Liga 1 cu 24 de puncte acumulate în 18 partide, la 2 puncte distanță de ultimul loc care asigură prezența în play-off.

Marius Croitoru, declarație războinică după Botoșani – Dinamo : „Îmi doresc să câștig cu orice echipă și orice antrenor”

Marius Croitoru a a avut o declarație războinică la finalul partidei cu Dinamo, demonstrând ambiția de care dă dovadă în meseria de antrenor. Acesta a comentat și situația lui Keyta dar și maniera de arbitraj: “Nu mă gândeam la o victorie așa categorică, cred că mai puteam marca încă pe atâtea. Mă așteptă meci la 3 zile. E incredibil, nu înțeleg cum arbitrează unii oameni, tot el a fost faultat și a văzut cartonașul galben, suntem în România și asta este.

ADVERTISEMENT

S-a văzut intrarea lui Keyta pe teren, Keyta când a avut nevoie de noi am fost aici, ajutorul este reciproc. Singurul care se poate transfera e Chindriș. Rămâne să demonstrăm pe teren, sunt ferm convins că dacă continuăm așa vom fi acolo unde ne dorim.

Îmi doresc să câștig cu orice echipă și cu orice antrenor, important este că încerc și încerc frumos. Deplasare grea la Clinceni, poate de data asta va fi altfel, jucăm împotriva unei echipe dificile. Cred că va fi un meci frumos”, a declarat Marius Croitoru la Digisport.

ADVERTISEMENT

Jucătorii lui FC Botoșani, schimbare de atitudine în jocul prestat

Denis Hăruț susține că echipa sa a demonstrat o schimbare de atitudine care va continua și în următoarele meciuri: “Trebuia să arătăm că la Botoșani se câștigă greu. Mă bucur foarte mult, sper să continui așa și să înscriu în continuare. Ne-am dat seama că trebuie să intrăm concentrați și cu o atitudine diferită. Ne bucurăm că Keita nu este afectat de toate aceste lucruri, dacă o ține tot așa va avea un viitor frumos.

Încercăm să ne gândim la echipă, doar având evoluții bune vom reuși și individual. Sper să jucăm tot așa iar la final să fim peste linie. La Clinceni este o deplasare dificilă, sperăm să luăm cele 3 puncte”, a declarat fotbalistul lui Botoșani.

ADVERTISEMENT

Hamidou Keyta nu exclude o plecare de la echipă în viitor însă se declară pregătit să evolueze la capacitate maximă cât timp este la Botoșani: “Cel mai important este să câștigăm, aveam nevoie mare de aceste puncte. Sunt doar un jucător bun care încearcă să ajute echipa. Nu știu ce se va întâmpla, dar dacă sunt aici încerc să îmi ajut echipa”

ADVERTISEMENT