Fotbal intern

Marius Croitoru, dezamăgit de rezultatul meciului cu FCSB: „E o lecție pentru mine!”

28.02.2021 | 23:25
Marius Croitoru dezamagit de rezultatul meciului cu FCSB E o lectie pentru mine
ADVERTISEMENT

Marius Croitoru a privit ca pe o lecție înfrângerea cu 0-2 în fața celor de la FCSB din etapa a 26-a din Casa Pariurilor Liga 1, însă antrenorul speră în cotinuare la play-off.

FCSB rămâne lider în clasamentul după un meci în care Botoșaniul nu a dat niciun moment impresia că poate pune probleme echipei lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

FCSB a respectat tradiția meciurilor directe de la Botoșani și s-a distanțat la trei puncte în fruntea clasamentului după o victorie pe care a obținut-o mult mai ușor decât se aștepta.

Marius Croitoru vede partea plină a paharului după înfrângerea cu FCSB: „E o lecție pentru toată lumea, din care trebuie să învățăm”

Antrenorul lui FC Botoșani, deși a fost dezamăgit de rezultatul partidei, consideră înfrângerea cu 0-2 în fața celor de la FCSB ca pe o lecție pentru el și pentru elevii săi: „E o lecție pentru toată lumea. Și pentru mine. Joacă un fotbal frumos și au câștigat pe merit”, a spus tehnicianul moldovenilor la finalul partidei.

ADVERTISEMENT

Croitoru îi laudă pe jucătorii lui Toni Petrea și e de părere că FCSB e puternică în toate compartimentele, nu doar în ofensivă: „Sunt puternici în toate fazele jocului și în toate compartimentele. Fac pressing avansat și cu mingea și fără. Au toate condițiile pentru a face această fază de joc”, a mai spus acesta.

Fostul fotbalist e foarte încântat că FCSB a avut trei jucători pe teren care au trecut pe la FC Botoșani și consideră că echipa sa este o sursă importantă de fotbaliști pentru cluburile din Liga 1: „Sunt mândru că o echipă ca Botoșaniul își folosește toate resursele pentru a descoperi și schimbă soarta unor copii. Are mai puțină importanță că ne-au bătut foștii noștri jucători. Își fac datoria foarte bine la FCSB și la alte echipe”.

ADVERTISEMENT

Marius Croitoru vrea cu orice preț VAR: „Să dea Dumnezeu să le lumineze mințile!”

Marius Croitoru vrea cu orice preț ca sistemul VAR să fie implementat cât mai repede în România și face presiune la cei care au putere de decizie: „A fost un arbitraj bun, dar avem nevoie de VAR. Să dea Dumnezeu să le lumineze mințile celor care au puterea să introducă acest sistem în România”, a punctat antrenorul moldovenilor.

Antrenorul lui FC Botoșani se teme de meciul cu Universitatea Craiova, pe care o consideră o echipă bună și matură, iar echipa sa vrea să lupte până la final pentru fiecare punct pus în joc: „E greu cu Craiova. E o echipă puternică și matură. Vor fi mai atenți. Ne cunosc și jucăm pe un teren greu, în fața unei echipe bune. Fiecare punct are valoarea lui și vom vedea ce putem face”.

ADVERTISEMENT

Marius Croitoru consideră doar FCSB, CFR Cluj și Universitatea Craiova sunt 100% sigure de play-off, în timp ce patru-cinci echipe se vor bate pentru ultimele trei locuri: „În afară de primele trei echipe, niciuna nu e sigură de play-off. Trebuie să fim realiști și ne gândim că acum o lună am fi vrut să fim aici. Am recuperat ceva puncte, însă nu e de ajuns. E clar că mai trebuie să adunăm puncte pentru a rămâne în primele șase”.

ADVERTISEMENT