Fotbal intern

Marius Croitoru e încrezător înainte de FC Botoșani – Craiova: ”Știu că se tem de noi”. Video

17.07.2020 | 17:15
Marius Croitoru e increzator inainte de FC Botosani  Craiova Stiu ca se tem de noi Video
ADVERTISEMENT

Antrenorul Marius Croitoru este încrezător înainte de meciul FC Botoșani – Universitatea Craiova, din etapa a opta a play-off-ului.

Tehnicianul moldovenilor vrea ca echipa sa să păstreze tradiția și să nu piardă pe teren propriu în fața oltenilor, lucru care nu s-a întâmplat de la revenirea acestora în prima divizie.

ADVERTISEMENT

Partida FC Botoșani – Craiova, din etapa a opta a play-off-ului, se va disputa duminică, 19 iulie, de la ora 19:30. Oltenii vor să nu piardă pentru a păstra avantajul în lupta la titlu cu CFR Cluj.

Analiză încrezătoare a lui Marius Croitoru înainte de FC Botoșani – Craiova

”Ne dorim să fie un duel între două echipe europene. Un meci între două echipe bune ale campionatului, una care vrea să câștige pentru a rămâne în lupta pentru titlu și una care vrea victoria pentru a rămâne în lupta de cupe europene. Avem toate premize pentru un joc frumos”, a declarat tehnicianul.

ADVERTISEMENT

”Pentru meciul de duminică avem statistica care ne spune că cei de la Craiova nu au câștigat niciodată aici. Avem acest atu și știu că se tem de noi. Vrem să fructificăm acest atu. Ei știu că avem jucători foarte buni de la mijloc în sus, cum de altfel și ei au, dar avem atuurile noastre”, a spus încrezător Marius Croitoru îninate de FC Botoșani – Craiova.

”Craiova are un antrenor incredibil de bun, un italian care cunoaște foarte bine tactica apărării. I-a făcut pe jucătorii ofensivi să se și apere și așa au devenit mai puternici. Victoriile repetate de la venirea lui Bergodi le-au dat o încredere că pot câștiga campionatul după 29 de ani”, a continuat el.

ADVERTISEMENT

Meci european!Conferința de presă înaintea partidei și tre FC Botoșani ? Universitatea Craiova#WeNeverGiveUp #LuptaPentruPodium

Posted by Fotbal Club Botoșani on Friday, July 17, 2020

”Nu există o favorită în acest meci, cum nu există favorită nici la titlu. Mai sunt trei meciuri și cred că și titlul și locul 3 se va juca până în ultima etapă. Din păcate, Rodriguez nu prea s-a antrenat cu noi, a făcut-o separat, și e destul de greu să apară în lotul pentru acest meci”, a menționat Croitoru.

Tehnicianul de la Botoșani a vorbit și despre cazurile de Covid de la Dinamo și consideră că ”alb-roșii” trec printr-un moment extrem de dificil: ”Când e vorba de sănătate, e mai presus decât orice meci, campionat sau retrogradare”.

ADVERTISEMENT

”E vorba de sănătatea unor băieți tineri și nu este de joacă. Din păcate, pentru ei a venit într-un moment neplăcut. Important e să fie sănătoși, iar Dinamo să încerce să joace cu cine are și să-și rezolve problema cu retrogradarea. Pentru că este o problemă mare”, a încheiat el.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoşani – U Craiova: 5,05 este cota pentru „x pauză / x final”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT