Sport

Marius Croitoru, explicații după FC Botoșani – Dinamo 2-3: „Este un an de tranziție!”

Dinamo a învins-o pe FC Botoșani, 3-2, în etapa a 8-a din play-out-ul Ligii 1. La finalul meciului, Marius Croitoru, antrenorul Botoșaniului, a venit cu explicații pentru forma slabă în care se află echipa sa.
06.05.2022 | 23:03
Marius Croitoru explicatii dupa FC Botosani  Dinamo 23 Este un an de tranzitie
Dinamo a învins-o pe FC Botoșani, 3-2, în etapa a 8-a din play-out-ul Ligii 1. La finalul meciului, Marius Croitoru, antrenorul Botoșaniului, a venit cu explicații pentru forma slabă în care se află echipa sa
ADVERTISEMENT

Dinamo s-a impus în fața celor de la FC Botoșani, scor 3-2. Pentru „câini”, au marcat Pierret (două goluri) și Crețu, în timp ce reușitele Botoșaniului au fost semnate de Jaja și Mihai Roman.

Marius Croitoru, explicații după FC Botoșani – Dinamo 2-3

Marius Croitoru susține că FC Botoșani se află într-un an de tranziție, astfel că ratarea barajului pentru Conference League nu ar reprezenta un dezastru.

ADVERTISEMENT

„Din păcate, așa e când intervine presiunea, ideea că ai luat gol de la o echipă care e în zece… Automat intervine crisparea. Este un an greu pentru noi, dar șanse mai avem.

Ne dorim ca la finalul acestui play-out să terminăm cât mai sus. Șansa la primul loc este clar pierdută. Mai avem șanse matematice la locul 2. Nu mai suntem la mâna noastră, din păcate.

ADVERTISEMENT

Nu e un dezastru că Botoșani nu a prins play-off-ul sau locul de baraj. Este un an de tranziție pentru noi. Nu putem compara jucătorii lui Dinamo cu ceea ce se întâmplă în lotul actual al Academicii Clinceni.

Cred că suntem singura țară din lume care are șansa să meargă în cupele europene de pe locul 8 și 9. Nu este fairplay față de echipele care muncesc. Ar trebui să primeze locul din clasament”, a declarat Marius Croitoru, la finalul partidei cu Dinamo.

ADVERTISEMENT

Mihai Roman: „Știam că o să vină montați!”

„Ăsta este fotbalul. Din păcate, am făcut câteva greșeli, iar adversarul ne-a taxat. Știam că o să vină montați. Au venit cu cea mai bună echipă.

Acolo, la 2-2, ne-am aruncat în atac și ne-au prins pe acea contră și au marcat. Am avut și superioritate numerică, dar, din păcate, n-am luat niciun punct în această seară.

ADVERTISEMENT

Toate echipele trag pentru ceva, Chiar și cele care au retrogradat deja. Noi pregătim fiecare meci la victorie, dar acesta este fotbalul, am pierdut azi”, a spus Mihai Roman.

Alin Șeroni: „Au avut mai multă ambiție!”

„Da, o partidă dificilă, cu un adversar foarte greu, care a câștigat și în 10 oameni. Felicitări! Eu le urez bafta la baraj. Noi am fost concentrați, dar ei au avut mai multă ambiție ca noi și de aceea au reușit să câștige.

Ca fundaș central, când pierzi 3-2, însemnă că fundașii au fost de vină dacă ai luat 3 goluri acasă. Eu încerc mereu să îmi ajut echipa, dau totul, dar azi am pierdut.

Da, părerea mea e că s-a pierdut primul loc, pentru că Sepsi joacă cu Chindia, nu mai au șanse, Chindia e deja la baraj, nu mai au șanse și ei o să joace pentru baraj. Era un avantaj să jucăm cu Rapid aici, dar încă nu suntem calificați.

Dacă Sepsi ia 6 păuncte, ne depășește. Acum era bun și egalul la noi, pentru că, la Clinceni, trebuie să câțtigăm fără să mai intrăm pe teren, la ce e acolo, fără bani, fără jucători și uite că în seara asa era bun și egalul”, a spus și Alin Șeroni.

ADVERTISEMENT