Sport

Marius Croitoru furios și ironic după remiza cu Academica Clinceni. ”Ideea mea a fost bună, dar nu ne-am pus de acord cu arbitrul”

FC Botoșani nu a reușit s-o învingă nici pe Academica Clinceni și a ajuns la două meciuri consecutive fără succes. Antrenorul Marius Croitoru îl acuză pe centralul Viorel Flueran de rea intenție.
04.10.2021 | 23:20
Marius Croitoru furios si ironic dupa remiza cu Academica Clinceni Ideea mea a fost buna dar nu neam pus de acord cu arbitrul
ADVERTISEMENT

Academica Clinceni și FC Botoșani au remizat 1-1 în ultimul meci al etapei a 11-a în Casa Pariurilor Liga 1. Jucătorii lui Marius Croitoru au abordat meciul cu ultima clasată cu prea multă lejeritate, iar ilfovenii au profitat din plin de această stare de fapt.

La finalul jocului antrenorul moldovenilor nu l-a iertat pe centralul întâlnirii, chiar dacă acesta a da dovadă de clemență excesivă în câteva rânduri, la intrările peste limita regulamentului a moldovenilor.

ADVERTISEMENT

Marius Croitoru: ”E penibil, jenant ce s-a întâmplat”

Remiza de pe stadionul din Ștefan cel Mare îi menține pe moldoveni pe treapta a doua a podiumului, în vreme ce trupa lui Ionuț Chirlă rămâne ”lanterna roșie” a clasamentului.

Echipa lui Marius Croitoru s-a relaxat mult prea devreme, după reușita din prima repriză, ilfovenii au încerca să-și depășească condiția, iar rezultatul final a fost decis de un gol marcat cu mâna de francezul Cascini.

ADVERTISEMENT

”E penibil, jenant ce s-a întâmplat. Ne-au eliminat un jucător pentru nimic. Culmea că arbitrul a văzut un fault inexistent, dar nu a văzut hențul evident la faza golului Academicii. Eu nu trebuie să plătesc pentru greșelile arbitrilor. Arbitrii se antrenează să vadă fazele astea”, a răbufnit Marius Croitoru în direct la Digisport.

Tehnicianul moldovenilor a dat-o pe ironii în momentul în care i s-a adus la cunoștință faptul că Edjouma ar fi putut să fie eliminat în două rânduri în prima repriză.

ADVERTISEMENT

”Acum îmi reproșez lucrul acesta (că nu l-a înlocuit la pauză pe Edjouma – n.r.), dar echipa are nevoie de el. Edjouma este un jucător extrem de important.

Ideea mea a fost bună să-l las în teren, dar nu ne-am pus de acord cu arbitrul. Dacă era să-l elimine trebuia eliminat în prima repriză, pentru ce a greșit și nu aveam nimic de zis, dar l-a elimina pentru nimic”, și-a continuat Marius Croitoru tirada.

ADVERTISEMENT

Mihai Roman crede că FC Botoșani este vânată de arbitri

FC Botoșani nu a arătat deloc bine în meciul de pe stadionul Dinamo. Pasele nu și-au găsit destinatarul, inspirația le-a lipsit cu desăvârșire, iar atitudinea a fost una de superioritate nejustificată în fața unui adversar dispus să lupte pentru fiecare minge.

Chiar și așa Mihai Roman consideră că echipa lui a fost dezavantajată de brigada de arbitri și crede că FC Botoșani nu este dorită de ”cineva” în fruntea clasamentului.

”Golul lor am înțeles că a fost cu mână. Etapa trecută am avut penalty clar și nu ne-a fost dat. Probabil deranjăm că suntem acolo și sus și au început acum niște chestii care nu sunt normale.

Cred că arbitrul a scapăt meciul din mână. La Edjouma nu a fost fault și i-a dat al doilea galben. Cred că s-a văzut o intenția a lui”, a declarat atacantul de la FC Botoșani, după meci.

ADVERTISEMENT