Fotbal intern

Marius Croitoru i-a pus gând rău FCSB-ului: „Totul pe atac”. Ce mesaj le transmite jucătorilor

05.05.2021 | 17:41
Marius Croitoru ia pus gand rau FCSBului Totul pe atac Ce mesaj le transmite jucatorilor
ADVERTISEMENT

După jocul modest prestat împotriva contracandidatelor U Craiova și CFR, FCSB are nevoie de victorie, joi seară, la Botoșani, pentru a-și menține intacte șansele la titlu. Nu le va fi, însă, deloc ușor, pentru că Marius Croitoru și-a pus în gând să șteargă odată pentru totdeauna eticheta de „echipă de casă a lui Becali”.

Va fi totul pe atac pentru că vreau să câştig”, a declarat tehnicianul, îndemnându-și, totodată, elevii să nu uite acuzațiile care le-au fost aduse după înfrângerea de la Giurgiu, scor 1-2.

ADVERTISEMENT

Înaintea duelului programat mâine, la 19:45, moldovenii ocupă locul al cincilea, cu 28 de puncte, în timp ce roș-albaștrii se află la doar două lungimi de liderul CFR Cluj, care va înfrunta Academica Clinceni.

Marius Croitoru declară război FCSB-ului. Cum va încerca să șteargă etichetă de „echipă de casă a lui Becali”

Este o dorinţă mare de victorie ca de fiecare dată, dar cu un plus pentru că aş vrea să scăpăm odată de această problemă pe care o au mulţi, cum că noi suntem echipa FCSB-ului şi le dăm meciurile.

ADVERTISEMENT

De asta îmi doresc enorm să câştigăm şi să punem capăt acestor speculaţii. Pur speculaţii, pentru că nu au nici măcar un sâmbure de adevăr.

Jucătorii mei ar trebui să îşi aducă aminte ce au scris ziarele după meciul cu FCSB de la Giurgiu. Iar asta ar trebui să-i motiveze la maximum. Aşa ceva nu ar trebui să se mai repete pentru că se aruncă noroi în munca lor. Aşa că trebuie să dea totul, absolut totul pentru fiecare metru de teren”, a declarat Marius Croitoru, dezvăluind tactica prin care va încerca să profite de absențele din lotul roș-albaștrilor.

ADVERTISEMENT

Va fi totul pe atac pentru că vreau să câştig. Însă în funcţie şi de adversar, pentru că întâlnim un adversar bun şi trebuie să ţinem cont de toate lucrurile.

Adică de toate atuurile pe care le au şi de problemele pe care le au ei. Ar fi ceva extraordinar pentru noi să câştigăm împotriva FCSB-ului pentru că ne-am apropia şi de un obiectiv măreţ pentru clubul nostru.

ADVERTISEMENT

Cu siguranţă cei de la FCSB nu mai pot fi aceiaşi fără Florin Tănase. El este golgheterul la zi al Ligii 1, are 22 de goluri marcate, ceea ce înseamnă foarte mult. Şi atunci se va resimţi, va fi o pierdere”, a conchis tehnicianul Botoșaniului.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 2,05 este cota pentru „Peste 2,5”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT