Sport

Marius Croitoru îl aşteaptă pe înlocuitorul lui Compagno în ultimele zile de mercato: “Sper să se facă!”

FC U Craiova a remizat, scor 1-1, la Mediaş, cu U Cluj. Marius Croitoru a declarat că remiza este echitabilă şi speră ca în ultimele zile de mercato să vină un nou atacant în locul lui Compagno.
02.09.2022 | 23:58
Marius Croitoru il asteapta pe inlocuitorul lui Compagno in ultimele zile de mercato Sper sa se faca
Marius Croitoru, antrenorul celor de la FC U Craiova. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FC U Craiova a încheiat la egalitate meciul cu U Cluj, disputat la Mediaş. Filip a deschis scorul după o deviere nefericită a lui Negru, iar Gabi Iancu a readus egalitatea cu un gol superb din lovitură liberă.

Marius Croitoru îl aşteaptă pe înlocuitorul lui Compagno în ultimele zile de mercato

La finalul meciului, antrenorul oaspeţilor, Marius Croitoru a declarat că un egal este echitabil şi este posibil ca zilele următoare să vină un nou atacant la echipă, înlocuitor pentru Compagno:

ADVERTISEMENT

“Este un punct, am legat două rezultate pozitive, dar nu ştiu cum să vă spun. Sunt aşa… Am făcut o primă repriză foarte slabă, U Cluj putea să majoreze scorul. În a doua repriză puteam să câştigăm.

Nu ştiu de ce se repetă episodul UTA. Poate că şi meciurile din trei în trei zile. Dar am avut alţi cinci jucători şi asta s-a văzut. Este clar că prima repriză a fost foarte slabă. Gabi Iancu ne-a scos de această dată.

ADVERTISEMENT

“Cu Rapid este un meci de tradiţie, cu orgolii puse în joc. Nu ştiu unde vom juca”

În repriza secundă nu am reuşit să marcăm. Nu ştiu dacă era nedrept, dar cred că un punct este rezultatul echitabil. Păcat că nu am reuşit să luăm cele mai bune decizii. Urmează meciul cu Rapid şi Voluntari şi e gata prima parte a campionatului.

Sperăm să scoatem maximum din cele două. Cu Rapid este un meci de tradiţie, cu orgolii puse în joc. Nu ştiu unde vom juca, dar dacă nu se schimbă nimic cu refacerea gazonului pe Oblemenco, probabil acolo vom juca.

ADVERTISEMENT

“Cred că acum se lucrează la aducerea unui atacant şi sper ca în câteva zile să se poată rezolva”

Aceste meciuri şi plecările de la Târgu Jiu ne-au schimbat programul şi metodele de antrenament. Coroborat cu plecarea lui Compagno, îţi trebuie timp să implementezi plecarea unui alt atacant. Se poate aduce un vârf, dar asta nu înseamnă că în două zile poate intra.

Cred că acum se lucrează la aducerea unui atacant şi sper ca în câteva zile să se poată rezolva. Sper să se facă”, a spus Croitoru la finalul meciului.

ADVERTISEMENT

FC U Craiova va evolua etapa următoare împotriva Rapidului, pe teren propriu. Cel mai probabil, meciul se va disputa la Severin, gazonul de pe “Ion Oblemenco” urmând să fie înlocuit după ce a fost distrus la festival.

ADVERTISEMENT