Sport

Marius Croitoru, în extaz după FC Argeș – FC U Craiova 0-2: „Băieții au dovedit că sunt buni!”

Marius Croitoru a vorbit la finalul meciului dintre FC U Craiova și FC Argeș, scor 2-0, fiind în extaz după evoluția elevilor săi, care au ajuns la 7 puncte în primele 5 etape.
13.08.2022 | 08:30
Marius Croitoru in extaz dupa FC Arges  FC U Craiova 02 Baietii au dovedit ca sunt buni
Marius Croitoru, în extaz după FC Argeș - FC U Craiova. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul oltenilor își dorește ca la următoarele meciuri, jucătorii să evolueze la fel, pentru ca echipa să adune puncte în vederea ocupării unui loc în play-off-ul SuperLigii 1.

Marius Croitoru, în extaz după FC Argeș – FC U Craiova

Marius Croitoru este în extaz după victoria lui FC U Craiova împotriva lui FC Argeș, partidă care a fost decisă de „dubla” lui Andrea Compagno, golgheterul campionatului în momentul de față.

ADVERTISEMENT

„A fost un meci greu, cum anticipam înainte de partidă. E o echipă bună, era normal să fie un meci dificil. Băieții au dovedit că sunt buni, vrem să fim o echipă mai bună decât anul trecut și trebuie să câștigăm pe terenul echipelor de play-off de anul trecut.

Avem un lot bun, tuturor le va veni rândul, pe tabla de șah nu sunt doar regi și regine, avem și pioni și alte piese. Compagno e un jucător de calitate și dovedește că… ori el e prea bun, ori alte lucruri sunt prea slabe, dar eu cred că e prea bun și se descurcă bine în campionatul României”.

ADVERTISEMENT

„Papadopoulos nu e la nivelul fizic la care mi-aș dori să fie, dar prin experiența lui poate să recupereze repede. E un jucător de mare valoare. Nu e la îndemâna oricărui jucător care să joace în prima ligă din Germania.

Va fi un mare câștig pentru echipă, ne dorim să fie apt 100%”, a mai spus Marius Croitoru.

„Dacă vrem să fim mari, trebuie să ne batem cu cei mari!”

Marius Croitoru a continuat și a vorbit despre următoarea perioadă a echipei sale, care nu își va mai putea desfășura meciurile de pe teren propriu pe „Ion Oblemenco” din cauza unui festival, fiind nevoiți să se mute la Târgu Jiu:

ADVERTISEMENT

„Mergem la Târgu Jiu, cred că s-au grăbit să facă acest spectacol în timpul campionatului. Nu e ușor să joci trei meciuri în deplasare.

Craiova e o echipă mare și dacă vrem să fim mari, trebuie să ne batem cu cei mari din campionat. Consider că e loc de mai bine”.

ADVERTISEMENT

„A fost un meci bun, în prima repriză am cedat posesia, dar în repriza a doua am echilibrat jocul și ne-am descurcat bine.

A fost o situație dificilă la Dinamo, pentru că nu mă lăsau să plec, pe cei de la Craiova îi țineam, pentru că nu știam dacă mi se dă drumul.

Mă simt foarte bine aici, sunt lucruri normale, e profesionalism și ne va ajuta mult în acest sezon. Mă simt bine aici și vrem să câștigăm cât mai multe meciuri, pentru a ne atinge obiectivul”, a spus și Ricardo Grigore la finalul meciului.

ADVERTISEMENT