Fotbal intern

Marius Croitoru, înainte de meciul cu CFR: „Orice punct pe terenul campioanei e mulţumitor“

27.04.2021 | 20:17
Marius Croitoru inainte de meciul cu CFR Orice punct pe terenul campioanei e multumitor
ADVERTISEMENT

Marius Croitoru a vorbit despre partida pe care echipa sa o va disputa împotriva lui CFR Cluj. Antrenorului lui FC Botoşani a precizat că şi-ar fi dorit ca ardelenii să fi câştigat ultimul joc, cel contra Universităţii Craiova, pentru că o echipă campioană rareori pierde două meciuri la rând.

CFR Cluj – FC Botoşani se joacă miercuri, 28 aprilie, de la ora 19:00, în etapa a patra a play-off-ului Ligii 1. Ardelenii sunt pe 2, la un punct de lider, iar moldovenii ocupă poziţia a cincea,

ADVERTISEMENT

În runda precedentă, CFR Cluj a pierdut 1-2, pe teren propriu, cu Universitatea Craiova, în timp ce FC Botoşani s-a impus acasă cu 2-1 în faţa Academicii din Clinceni.

Marius Croitoru recunoaşte superioritatea lui CFR: „Nu avem nimic de pierdut“

CFR Cluj – FC Botoşani se joacă mai devreme cu o zi decât Universitatea Craiova – FCSB, ceea ce înseamnă că, în eventualitatea unui succes, ardelenii trec pe primul loc din Liga 1. Elevii lui Edi Iordănescu vor fi motivaţi de acest lucru, dar şi de eşecul în faţa oltenilor, iar Marius Croitoru este conştient de acest lucru.

ADVERTISEMENT

„Mi-aş fi dorit să câştige CFR în ultima etapă. E greu să prinzi o echipă campioană în ultimii trei ani să piardă două meciuri la rând în play-off. Mai ales o echipă precum CFR Cluj, una matură şi experimentată.

Şi valoric nu mai vorbim, pentru că nu e uşor să câştigi trei campionate la rând în nicio ţară. Aşa că nouă nu ne va fi uşor cu CFR, dar noi nu avem nimic de pierdut“, a precizat antrenorului lui FC Botoşani, în conferinţa de presă premergătoare partidei.

ADVERTISEMENT

Obiectivul lui FC Botoşani: locul 4

Dacă podiumul pare rezervat celor trei formaţii implicate direct în lupta pentru titlu, FCSB, CFR şi Craiova, Marius Croitoru ţinteşte o participare în ediţia viitoare de cupe europene, prin ocuparea celei de-a patra poziţii.

„Obiectivul nostru este să luăm cele trei puncte pentru acel loc 4. Dar orice punct scos pe terenul campioanei este mulţumitor. Ar fi păcat să pierdem din mână un loc 4, care ar fi extraordinar“, a mărturisit Croitoru.

ADVERTISEMENT

În sezonul regular, fiecare dintre cele două a câştigat partida directă de pe teren propriu. A fost 2-1 atât la Botoşani, cât şi în Cluj.

ADVERTISEMENT