Fotbal intern

Marius Croitoru, ironic după înfrângerea cu FCSB: “Decât să mă apăr ca ei, pe două linii…”

09.11.2019 | 22:59
Marius Croitoru, ironic după înfrângerea cu FCSB:
Marius Croitoru, ironic după înfrângerea cu FCSB: "Decât să mă apăr ca ei, pe două linii...". Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a păstrat tradiția victoriilor pe terenul celor de la FC Botoșani în Casa Pariurilor Liga 1. Trupa lui Bogdan Vintilă s-a impus din nou în Moldova, în urma unui meci în care roș-albaștrii au evoluat timp de o jumătate de oră în inferioritate numerică. Din nou, Florinel Coman a fost omul numărul 1 al vicecampioanei. Fotbalistul pentru care s-a interesant Manchester City a deschis scorul în minutul 31, iar cu un sfert de oră înainte de final a pasat decisiv pentru reușita lui Gnohere.

  • Cota BETANO FCSB – Astra Giurgiu: 2,90 pentru “Următorul gol: Astra (golul 1)” – vezi toate cotele aici (P) 

Marius Croitoru este ironic după înfrângerea cu FCSB: “Decât să mă apăr ca ei, pe două linii…”

În ciuda faptului că echipa sa nu a tras niciun șut pe poarta FCSB-ului, antrenorul celor de la FC Botoșani, Marius Croitoru, critică stilul de joc al bucureștenilor din meciul de sâmbătă, pierdut de moldoveni cu scorul de 0-2. Tehnicianul de 39 de ani, aflat la debut în acest sezon de Casa Pariurilor Liga 1, a spus după eșecul cu FCSB că a întâlnit o echipă extrem de defensivă.

ADVERTISEMENT

”Suntem obișnuiți cu astfel de meciuri mai ciudate. Și cu Astra am pățit la fel. Luăm goluri practic din nimic. FCSB Nu a trecut jumătatea terenului. Au fost mai buni ca noi și au câștigat cu 2-0. Dacă ne uităm la meci, la prima repriză, chiar și în 11, nu au trecut jumătatea. Pe naivitatea noastră au deschis scorul.

Din păcate, luăm goluri pe naivități. Primul gol, luat aproape din corner, apoi un gol pe o minge pierdută de noi. Asta e, din păcate suntem naivi. Când joci ofensiv, ajungi de multe ori om pe om. Decât să mă apăr pe două linii, cum a făcut o echipă astăzi, mai bine atac.Nu ne este teamă, încercăm să jucăm fotbal. Vom vedea pe viitor dacă acest sistem dă rezultate.”, a spus antrenorul Botoșaniului după înfrângerea cu FCSB.

ADVERTISEMENT

”Anti-jocul” FCSB, criticat și de portarul Pap

Și jucătorii celor de la FC Botoșani au fost critici cu jocul FCSB-ului după meciul de sâmbătă. Portarul Eduard Pap acuză trupa lui Bogdan Vintilă de trageri de timp încă din prima repriză.

”Ei trăgeau de timp din minutul 20. Am pierdut 0-2, trebuie să fim bărbați, să mergem înainte. Avem un meci greu la Mediaș Nici nu am văzut golul. Trebuie să văd. Golul lui Coman a fost o execuție foarte bună, dar ăsta este fotbalul.

ADVERTISEMENT

A fost o fracțiune de secundă. Asta este, trebuie să mergem înainte și să obținem puncte din următoarele etape. Și noi ne doream să marcăm ,dar golul doi ne-a turnat plumb în picioare. Dacă marcam și noi poate reveneam.” a spus portarul gazdelor.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri