Sport

Marius Croitoru revine la FC U Craiova 1948. Înțelegere cu Mititelu: „Aduce pe cineva cu licență Pro”. Update

Marius Croitoru va fi noul antrenor al lui FC U Craivoa 1948. Marcel Pușcaș, dezvăluiri despre înțelegerea cu Adrian Mititelu
29.02.2024 | 10:36
Marius Croitoru revine la FC U Craiova 1948 Intelegere cu Mititelu Aduce pe cineva cu licenta Pro Update
Marius Croitoru, Adrian Mititelu
ADVERTISEMENT
29-02-2024
08:44

Marcel Pușcaș, dezvăluiri despre Marius Croitoru

Marcel Pușcaș, președintele lui FC U Craiova 1948, a vorbit despre noul antrenor al echipei: „Au mai fost cazuri cu antrenori căzuți în dizgrație, care apoi au revenit la echipă. Adrian Mititelu a fost supărat și pe Napoli de opt ori, pe Rednic, Reghe, Pițurca, iată că unii pot reveni uneori.

Marius Croitoru este un antrenor puțin mai dur, iar după pedagogul Costantino, se pare că avem nevoie de mai multă duritate. Croitoru nu este un antrenor care perie jucătorii, iar patronul a considerat că este pastila de care avem nevoie acum. Să vedem acum cu licențele pe care le are, să vedem cu derogarea. El va mai aduce pe cineva cu licență PRO.

Suntem la cinci puncte de Dinamo, dar suntem aproape și de cei de sus. E relativă și treaba asta cu retrogradarea. Diferențele nu sunt mari, suntem la câteva puncte de toate echipele, se joacă în continuare. Nouă ne trebuie 3-4 victorii ca să stăm liniștiți. Golurile primite se bazează pe niște greșeli, am greșit foarte mult pe faza de apărare. Faza de apărare începe de la atacant, toți au greșit”, a spus oficialul la ProSport

Marius Croitoru are șansa de a reveni pe banca tehnică a echipei lui Adrian Mititelu după ce patronul lui FC U Craiova 1948 l-a dat afară pe antrenorul Giovanni Costantino.

Marius Croitoru se întoarce în Bănie! Antrenorul a plecat la Craiova și negociază cu Adrian Mititelu

Marius Croitoru a ajuns la un acord verbal cu Adrian Mititelu conform gsp.ro și va semna contractul cu FC U Craiova 1948. Din informațiile FANATIK, tehnicianul va avea astăzi o întâlnire decisivă cu patronul craiovenilor.

ADVERTISEMENT

Astfel, există șanse mari ca antrenorul să debuteze pe banca oltenilor la meciul de sâmbătă împotriva celor de la UTA Arad pe data de 2 martie, de la ora 14:00.

Antrenorul fără licență nu va mai fi nevoit să lucreze nici cu preparatorul fizic Dan Vasilică, demis de curând de Adrian Mititelu de la FC Craiova 1948, așa cum s-a întâmplat în mandatul precedent.

ADVERTISEMENT

Marius Croitoru revine la Craiova să o salveze pe FC U de la retrogradare la 1,5 ani distanță de la ultimul descălecat

Marius Croitoru a antrenat-o pe FC U Craiova 1948 în urmă cu un an și jumătate, însă mandatul său s-a încheiat după mai puțin de patru luni, mai exact 14 meciuri.

Adrian Mititelu a decis să îi rezilieze contractul din cauza rezultatelor slabe, în ciuda protestelor Peluzei Sud Craiova: „Un nepriceput, mi-a lăsat echipa în genunchi! Fanii mă înjură pe mine? Vorbiți, bă, cu zeul vostru!”, spunea patronul lui FC U în octombrie 2022.

ADVERTISEMENT

Croitoru e liber de contract de finalul lunii august, după ce s-a despărțit de FC Botoșani. Antrenorul va avea o misiune dificilă, ținând cont că FC U Craiova 1948 a pierdut 5 din ultimele 7 meciuri și e pe locul 12, cu 31 de puncte, la egalitate cu Poli Iași.

Peluza Sud Craiova, protest în fața sediului clubului la adresa lui Adrian Mititelu

Grupul Boys din Peluza Sud 1997 nu a stat cu mâinile în sân după ce Adrian Mititelu și-a concediat din nou antrenorul și a afișat un banner în fața sediului lui FC U Craiova 1948: ,,Știința nu este jucăria familiei tale/Asta știe orice om cu principii fundamentale!”.

ADVERTISEMENT

Nici fotbaliștii nu au scăpat de amenințările ultrașilor: „Jucători de serie B,/ Vă rupem picioarele!!!”, Jucați fotbal sau plecați!! Mercenarilor”.

ADVERTISEMENT