Sport

Marius Croitoru laudă jocul FCSB-ului în duelul cu West Ham. Campioana CFR Cluj i-a lăsat un gust amar: ”Nu se compară”

Antrenorul echipei FC U Craiova, Marius Croitoru a analizat evoluțiile echipelor românești în Conference League. FCSB i-a plăcut, CFR nu.
10.09.2022 | 12:07
Marius Croitoru lauda jocul FCSBului in duelul cu West Ham Campioana CFR Cluj ia lasat un gust amar Nu se compara
Marius Croitoru a lăsudat evoluția echipei FCSB în duelul cu West Ham, dar s-a declarat dezamăgit de rezultatul obținut de campioana CFR Cluj în Kosovo. © FOTO:Gheorghe Fluster/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Marius Croitoru este adeptul fotbalului ofensiv, iar echipele antrenate de el s-au remarcat prin jocul de multe ori spectaculos. Tehnicianul oltenilor de la FC U Craiova a analizat evoluțiile celor de la FCSB și CFR Cluj în Conference League.

Marius Croitoru, fascinat de jocul echipei FCSB

Tehnicianul de 41 de ani a preferat să urmărească partide vicecampioanei FCSB și mărturisește că a fost impresionat de ceea ce au arătat elevii lui Nicolae Dică.

ADVERTISEMENT

Roș-albaștrii au fost învinși de West Ham, scor 3-1, după ce a fost în avantaj pe tabela de marcaj până în minutul 69 când Bowen i-a readus pe londonezi în meci transformând un penalty contestat de roș-albaștrii.

”FCSB a fost 70 de minute la nivelul echipei de pe locul șapte de anul trecut din Premier League, cel mai puternic campionat din lume. Bravo lor, felicitări. Din păcate, finalul nu a fost cel așteptat.

ADVERTISEMENT

A fost o bucurie pentru cei care au privit meciul, pentru cei care iubesc fotbalul și pentru România. Au fost mulți români în tribune și cred că s-au simțit mândri. Au făcut un meci bun, chiar dacă au pierdut.

Felicitări pentru tot ce s-a întâmplat ieri seară. Ce am văzut la FCSB mi-a produs o bucurie. Nu știu dacă a fost penalty. Este un contact, dar eu, dacă eram arbitru, nu dădeam, dar probabil sunt român și din cauza asta spun acest lucru”, a spus Marius Croitoru, în conferința de presă de dinaintea meciului cu Rapid.

ADVERTISEMENT

Rezultatul CFR-ului este o pată pentru fotbalul românesc, în opinia lui Croitoru

Antrenorul oltean a fost rugat să comenteze și prestația campioanei României în duelul cu anonima Ballkani. Marius Croitoru s-a declarat dezamăgit de rezultatul obținut de trupa lui Dan Petrescu (1-1) în Kosovo.

”Dacă stăm să comparăm nivelul, e clar că e o surpriză frumoasă pentru Kosovo. E campioana României contra campioanei din Kosovo, nu există termen de comparație. 

ADVERTISEMENT

Nu am văzut meciul și nu aș putea să mă pronunț, dar din prisma rezultatului, este o surpriză neplăcută pentru noi”, a punctat Marius Croitoru.

ADVERTISEMENT