Sport

Marius Croitoru, laude pentru jucători după FC U Craiova – Rapid 1-0: ”Toată echipa a jucat formidabil, dar era să facem o nefăcută”

Marius Croitoru a fost extrem de euforic la finalul meciului FC U Craiova - Rapid 1-0, al treilea consecutiv pentru olteni fără înfrângere.
11.09.2022 | 01:22
Marius Croitoru laude pentru jucatori dupa FC U Craiova  Rapid 10 Toata echipa a jucat formidabil dar era sa facem o nefacuta
Marius Croitoru a fost extrem de euforic la finalul întâlnirii FC U Craiova - Rapid 1-0, al treilea consecutiv pentru olteni fără înfrângere. Sursă foto: Catalin Ciupureanu/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Formația patronată de Adrian Mititelu s-a impus cu golul lui Sidibe, într-o partidă în care giuleștenii au jucat o oră în inferioritate numerică după eliminarea lui Ioniță.

Marius Croitoru, euforic după FC U Craiova – Rapid 1-0

La finalul întâlnirii FC U Craiova – Rapid 1-0, din etapa a 10-a din SuperLiga, Marius Croitoru a ținut să-și felicite jucători și a evitat să vorbească despre incidentele petrecute la vestiare după ultimul fluier al arbitrului Marian Barbu.

ADVERTISEMENT

”Vreau să rămânem la partea frumoasă care a fost pe teren. Nu mă interesează ce a fost la final, eram la vestiare. Pe lângă gol am dominat clar meciul, dar era să facem o nefăcută pe final când erau aproape să ne dea gol.

Sidibe e un jucător plin de talent, dar îi lipsea constanța. La un jucător tânăr constanța vine jucând cât mai multe meciuri. Nu mă pot opri la un singur jucător, toată echipa a jucat formidabil. Băieții au pus în practică tot ce am lucrat la antrenamante și un mare mulțumesc pentru oamenii din Târgu Jiu care ne-au susținut.

ADVERTISEMENT

Pentru Bauza e greu, vine după două luni de pauză, iar meciul a fost unul pe contre. Scopul nostru nu e pe termen scurt să fim în play-off sau pe locul 1, scopul nostru e pe termen lung și după 30 de etape să fim între primele 6. Toate echipele mari vor veni sus, dar nu se va mai intra în play-off cu 46 de puncte, ca anul trecut”, a declarat Croitoru.

Robert Popa l-a ironizat pe arbitrul Marian Barbu

Atacantul Gabriel Iancu consideră că eliminarea lui Alexandru Ioniță a contat foarte mult în economia partidei: ”Dedic victoria asta lui Dănciulescu pentru că am văzut că a pariat pe Ioniță în meciul ăsta. Rapidul nu prea a avut ocazii de gol, în schimb noi am avut o mulțume. Contează foarte mult un cartonaș roșu într-un astfel de meci între două echipe echilibrate.

ADVERTISEMENT

La gol nu l-am văzut pe Sidibe, am simțit că e acolo. VAR-ul a fost implementat pentru a corecta greșelile arbitrilor. Mă simt bine ca vârf împins, am încercat să caut culoarele, eu sunt altfel de jucător decât Andrea Compagno. Rapid este o echipă mare, de tradiție, este o victorie mare”.

Portarul Robert Popa a lansat o serie de ironii la adresa arbitrului Marian Barbu, care i-a acordat un cartonaș galben la faza eliminării lui Ioniță: ”Atmosferă frumoasă, am dominat meciul de la cap la coadă. Și Moldovan a avut intervenții pe măsura derby-ului, apreciez. Să zicem că ne poartă noroc acest stadion, dar tot mai bine este în Craiova pe «Ion Oblemenco».

ADVERTISEMENT

VAR-ul este benefic, cartonașul roșu este acordat corect, i-a pus în pericol integritatea jucătorului, lui Achim. Golul mă bucur că l-a validat, meritam. Eu nu i-am spus nimic arbitrului, m-a văzut în galben, s-a speriat și mi-a dat galben. Cred că nu se aștepta să am atât de multe cunoștințe.

Am trecut printr-o perioadă de ghinion. Acum urmează un meci tari cu Voluntari, sper să luăm cele trei puncte acolo”.

ADVERTISEMENT