Sport

Marius Croitoru, avertisment pentru noua achiziție a lui Gigi Becali: „Dacă greșește o dată, își pune în pericol echipa!”

Marius Croitoru a vorbit despre transferul lui Malcom Edjouma de la Botoșani la FCSB și l-a avertizat pe mijlocașul francez să aibă grijă în echipa lui Gigi Becali.
02.02.2022 | 20:02
Marius Croitoru avertisment pentru noua achizitie a lui Gigi Becali Daca greseste o data isi pune in pericol echipa
Marius Croitoru, avertisment pentru noua achiziție a lui Gigi Becali. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul moldovenilor i-a spus lui Edjouma că dacă la Botoșani i se permitea să greșească de mai multe ori, la un club mare din București, precum FCSB, orice greșeală poate fi fatală.

Totodată, Marius Croitoru a spus că a găsit deja un înlocuitor pentru Malcom Edjouma, un mijlocaș francez, care a evoluat ultima dată în Liga 3 din Italia.

ADVERTISEMENT

Marius Croitoru, avertisment pentru noua achiziție a lui Gigi Becali

Marius Croitoru l-a avertizat pe Malcom Edjouma, noua achiziție a lui Gigi Becali, după transferul de la Botoșani la FCSB: El o dată dacă greșește își poate pune în pericol echipa.

Eu ca antrenor mai închid ochii când face astfel de greșeli, pentru că joacă într-o poziție în care nu are voie să greșească, dar e un jucător peste media campionatului, toate datele certifică ce spun eu acum. E cel mai bun recuperator, pasator și marcator pe poziția lui”.

ADVERTISEMENT

„E un jucător complet, iar ca să confirm ce spune domnul Crăciunescu, Botoșani are un calcul simplu la început de an, nu poți să cheltui mai mult decât ce vinzi. Patronul a spus stop discuțiilor cu Dawa, pentru că mai sunt câteva meciuri până să fim siguri că intrăm în play-off.

Eu sunt liber să aleg jucătorii pe care îi vreau și pe care vreau să îi las să plece. Din punct de vedere financiar, nu pot să-i spun patronului câți bani să ceară.

ADVERTISEMENT

Dacă nu pleca un Keyta, Rodriguez, Dugandzic sau Keyta, nu mai apărea un Edjouma, Braun, Dawa, Racovițan sau alții.

Eu pe Edjouma l-am luat de-acasă și acum, în jumătate de an, am luat și noi o sumă de bani bună pentru club. Eu risc undeva unde alții nu riscă, probabil acolo e diferența”, a mai spus Marius Croitoru, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT
  • 25 de ani are Malcom Edjouma

„Am găsit un înlocuitor pentru Edjouma!”

Marius Croitoru a anunțat că deja a găsit un înlocuitor pentru Malcom Edjouma, care a jucat ultima dată în Liga 3 din Italia: „Am pe cineva în locul lui Edjouma. E vorba despre un mijlocaș francez.

Este un jucător necunoscut în România, cum au fost mulți de la Botoșani, dar care cred că va prinde. Are 24 de ani și a jucat în Liga 2 din Franța și acum vine din Liga 3 din Italia.

Sunt în discuții cu agentul lui, vreau să-l mai urmăresc puțin și cred că vine. E stilul lui Edjouma, are tot ce îi trebuie pentru a se impune în fotbalul din România.

Sunt convins că va deveni un jucător important în România. Are talent! Edjouma ca să ia ochii celor din fotbalul românesc și-a asumat riscuri. Nu poți să încerci să treci de mai mulți jucători de-odată și să îți iasă mereu”.

Marius Croitoru a spus și că el l-a dorit înapoi pe Denis Haruț, care a fost împrumutat de FCSB la Botoșani până în vară, așa cum a dezvăluit FANATIK în exclusivitate.

„La noi diferă mult metodica de antrenament, un jucător de 2.000 de euro sau 3.000 de euro nu poate fi un risc. Una e să fii jucător la Botoșani și alta e să joci la FCSB. Eu aici nu mai am un Edjouma, FCSB poate avea mâine patru Edjouma.

Contează mult stilul de joc și abordarea și mentalitatea. Sunt foarte importante aceste lucruri la o echipă din capitală.

La cluburile mari, ți se spune o dată, a doua oară și a treia oară ești dat afară. Eu i-am spus de 100 de ori să nu mai dribleze periculos, dar noi nu suntem clubul unde să putem da afară jucători pentru că nu putem aduce oricând unii în locul lor.

Eu l-am vrut pe Haruț. La noi avea încredere, mai multă siguranță. La capitală trebuie să reușești din prima, pentru că e mult mai greu. El e împrumutat până în vară, eu și patronul avem multă încredere în el”, a mai spus tehnicianul.

  • 500.000 de euro este cota de piață a lui Malcom Edjouma, conform transfermarkt.com

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC U Craiova 1948: 1,47 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT