Sport

Marius Croitoru, nervos după FC Voluntari – FC U Craiova 1-0: „Performanța nu se face cu grătare și cu 5 contra 2”

Marius Croitoru a fost nervos după înfrângerea suferită de FC U Craiova 1948 în duelul cu FC Voluntari, scor 0-1 și vrea mai multă concentrare din partea jucătorilor săi.
16.09.2022 | 21:12
Marius Croitoru nervos dupa FC Voluntari  FC U Craiova 10 Performanta nu se face cu gratare si cu 5 contra 2
Marius Croitoru, nervos după Voluntari - FC U Craiova. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul oltenilor a spus că echipa sa putea câștiga meciul, însă jucătorii au ratat ocazii imense. Unicul gol al meciului a fost înscris de către Lukas Droppa, iar ilfovenii au ratat și un penalty prin Florea.

Marius Croitoru, nervos după FC Voluntari – FC U Craiova

Marius Croitoru a fost nervos după înfrângerea suferită de FC U Craiova în deplasarea cu FC Voluntari: „Mi-e greu să fac o descriere a unui meci în care ai 4-5 ocazii mari și pierzi 1-0. Puterea antrenorului e până în ultimii 16 metri, de-acolo depinde doar de ei.

ADVERTISEMENT

Asta este, mergem mai departe. E dureros, te simți neputincios, stai să te întrebi ce ți-a lipsit în afară de gol. Stai să te întrebi cum poți să antrenezi un jucător să dea gol. Cea mai mare problemă a unui antrenor e golul”.

Am avut o discuție cu ei mai bărbătească, lucrurile noastre interne. Performanța se construiește, ei nu trebuie să uită asta, performanța nu se face cu grătare, cu 5 contra 2 și cu lasă-mă să te las, alea merg un an. Fotbalul e o junglă, trebuie să te bați mereu pentru fiecare punct”.

ADVERTISEMENT

„Nu mă voi schimba niciodată! Ne e frică să realizăm lucruri mari”

Marius Croitoru a continuat și a spus că va rămâne fidel întotdeauna filosofiei sale, atrâgându-le atenția jucătorilor săi în privința realizării performanței, spunând că acestora le-a fost frică să realizeze lucruri mari.

Nu mă voi schimba niciodată, va veni și vremea când voi câștiga marea majoritate a meciurilor. Atât timp cât faci ceea ce crezi, nu ai cum să nu reușești. Trebuie să înțeleagă că cei care au mingea pot decide soarta întregii echipei.

ADVERTISEMENT

Sunt lucruri pe care la un moment dat le plătești, dar eu ca antrenor sunt convins că voi reuși ce mi-am propus. Am vorbit înainte cu ei, știam că Gabi Iancu avea probleme, îmi pare rău că s-a accidentat.

Ne e frică să realizăm lucruri mari, nu e suficient să ajungi doar acolo. Sunt convins că această echipă își poate atinge obiectivele”, a continuat Marius Croitoru.

ADVERTISEMENT

În final, Marius Croitoru a vorbit despre Juan Bauza, pe care îl consideră un fotbalist rar, dar și despre obiectivul echipei, și anume acela de a intra în play-off.

Cel puțin în momentele acestea putem obține locurile 1-6. Ne-am speriat de lucrurile mari și trebuie să tragem tare. Va veni și rândul lui Bauza să marcheze, pentru că e un fotbalist rar. Avem datoria să fim lângă el, să-l susținem.”, a mai spus antrenorul oltenilor.

  • 14 puncte a acumulat FC U Craiova în primele 11 etape din SuperLiga 1
ADVERTISEMENT