Sport

Marius Croitoru nu e speriat de presiunea de la FC U Craiova 1948: „La finalul lunii decembrie tragem linie!”

Marius Croitoru a recunoscut că nu este speriat de presiunea de la FC U Craiova 1948, spunând că va trage linie la finalul lunii decembrie pentru a vedea dacă a atins obiectivele intermediare.
01.07.2022 | 22:18
Marius Croitoru nu e speriat de presiunea de la FC U Craiova 1948 La finalul lunii decembrie tragem linie
Marius Croitoru nu e speriat de presiunea de la FC U Craiova 1948. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul oltenilor consideră că lotul este unul bun, însă mai are nevoie de jucători în defensivă, mai ales după problemele care au apărut cu Dominik Kovacic, care a fugit din lotul echipei pentru a semna cu Kisvarda.

Marius Croitoru nu e speriat de presiunea de la FC U Craiova 1948

Marius Croitoru nu este speriat de presiunea pusă pe umerii săi la FC U Craiova și a vorbit despre ce așteptări are de la următorul sezon de SuperLiga 1. Tehnicianul consideră că își poate atinge obiectivele intermediare:

ADVERTISEMENT

„Nu știu să vă dau multe detalii despre situația lui Kovacic, pentru că nu am multe informații. Eu știam doar că mai are doi ani de contract cu Craiova.

E o echipă bună, avem un lot bun, dar mai avem nevoie de câteva întăriri, pentru că unii jucători se pliază pe dorințele mele, alții nu”.

ADVERTISEMENT

„Încercăm să găsim variante pentru fundași, vom încerca să facem un lot competitiv pentru a putea merge în play-off.

Sunt mai multe clauze, dar nu asta e important, important e să fac echipa să joace și vom trage linie la finalul lunii decembrie”, a mai spus antrenorul la TV DigiSport. FC U Craiova are un program infernal în debutul noului sezon din SuperLiga 1.

ADVERTISEMENT

„Cine te ține în România dacă ești pe locul 9 și echipa nu merge?”

Marius Croitoru a continuat și a vorbit și despre fiul său David, pe care vrea să îl ajute în continuare în cariera sa de fotbalist, cum i-a ajutat și pe alți jucători de-a lungul anilor:

„Crezi că dacă ești pe locul nouă și nu merge echipa te ține cineva? Nu te ține nimeni în România!”.

ADVERTISEMENT

„Atâta timp cât îi place lui David să joace fotbal și să se antreneze, eu sunt mulțumit. Alții au pretenții să fie ajutați de mine și copilul meu să nu fie ajutat? Câțiva ani va fi așa, după vom vedea”, a mai spus Marius Croitoru.

ADVERTISEMENT