Sport

Marius Croitoru șochează: „Edjouma avea 3.500 de euro pe lună la noi. La Botoșani e un salariu bun!” Povestea aducerii francezului în Moldova

Marius Croitoru a spus întreaga poveste a venirii lui Malcom Edjouma la FC Botoșani, precizând și salariul pe care îl încasa la echipa moldovenilor.
03.02.2022 | 22:19
Marius Croitoru socheaza Edjouma avea 3500 de euro pe luna la noi La Botosani e un salariu bun Povestea aducerii francezului in Moldova
Marius Croitoru a spus povestea lui Edjouma. Sursă foto sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Noul jucător al FCSB-ului a fost urmărit de Marius Croitoru încă de când venise în România la Viitorul, acolo unde nu a reușit să se impună.

În cele din urmă, Edjouma hotărâse să plece în Belgia, pentru a juca în Liga 3, explicându-i lui Marius Croitoru motivul pentru care nu poate să dea curs primei oferte din partea tehnicianului.

ADVERTISEMENT

Marius Croitoru a spus povestea venirii lui Edjouma la Botoșani

Marius Croitoru a povestit întregul carusel emoțional prin care a trecut Malcom Edjouma până să ajungă să îmbrace tricoul lui FC Botoșani, club care l-a propulsat pentru un transfer important la FCSB.

„Important e să ai curaj. Eu l-am văzut pe Malcom jucând un amical Viitorul-Craiova, după pandemie, unde Viitorul a jucat la Craiova. Acolo l-am văzut prima dată. Ulterior, am aflat că e liber și am zis să-l iau.

ADVERTISEMENT

Apoi, mi-a spus că se duce în Belgia, în Liga 3, avea și o problemă cu fetița, l-am lăsat. S-a închis campionatul în Belgia și nu mai jucase de șase luni, m-a sunat dacă-l mai vreau și i-am zis să vină, așa a venit”.

„Cu Racovițan, el venise, s-a antrenat șase luni, că era Chindriș titular și iată că după alte șase luni în care a jucat, a prins transferul acesta în Polonia.

ADVERTISEMENT

Lumea vede partea frumoasă. Eu pot să spun că dacă nu pleca un Haruț, nu apărea un Racovițan, dacă nu pleca un Rodriguez, nu apărea un Edjouma. Nu poți să-i iei pe toți odată.

E greu să faci un calcul să vedem ce s-ar fi întâmplat dacă i-am fi avut pe toți. Mă bucur că am reușit și că am contribuit la modelarea vieții unora”, a mai spus Marius Croitoru, la TV TelekomSport.

ADVERTISEMENT
  • 500.000 de euro este cota de piață a lui Malcom Edjouma, conform transfermarkt.com

„E foarte greu să păstrezi jucători la Botoșani!”

Marius Croitoru a continuat și a explicat că este greu să păstreze jucători la FC Botoșani, iar cei care depășesc un an sunt luați liber de contract de către alte echipe:

„E foarte greu să păstrezi jucători la Botoșani. Dacă un jucător e bun, pleacă după un an. Dacă nu îl vezi într-un an de zile, nu mai poți să îi vinzi, pentru că semnează liberi, cum a fost și cu Braun acum.

Edjouma a avut 3.500 de euro pe lună, e foarte bun salariul pentru Botoșani.

Prețul corect e cel care se oferă, a revenit și domnul Becali și a spus că a fost o glumă ce a spus. Pe Haruț îl vom juca fundaș central sau stânga. Pe Braun îl voi folosi până în ultima clipă, dacă va fi cu sufletul și cu gândul la noi”.

„Nu am fost supărat pe Braun, de ce să fiu? Nu m-a deranjat deloc. Băiatul mi-a spus, a venit la mine, mi-a spus ce a vorbit la telefon, mi-a explicat câteva lucruri.

Sunt un antrenor mândru, fericit că jucătorii mei sunt luați de echipe puternice care le oferă salarii de valoarea lor reală.

Sper să rămân cel mai longeviv antrenor în continuare, din vară vom vedea, eu cu domnul Iftime discut mereu. Vreau să las lucrurile de la sine, nu vreau să spun altceva.

Dumnezeu știe ce se va întâmpla, dar nu se pune problema în acest moment, nu mă pot gândi la un viitor îndepărtat, vreau să iau lucrurile pas cu pas”, a mai spus Marius Croitoru.

  • 25 de ani are Malcom Edjouma
ADVERTISEMENT