Sport

Marius Croitoru pune presiune pe Valeriu Iftime: ”Suntem obligaţi să aducem jucători”. Video

FC Botoșani a încheiat pe ultimul loc în play-off, dar Marius Croitoru își dorește mai mult și pune presiune pe patronul Valeriu Iftime.
31.05.2021 | 20:12
Marius Croitoru pune presiune pe Valeriu Iftime Suntem obligati sa aducem jucatori Video
ADVERTISEMENT

Moldovenii sunt siguri de plecările jucătorilor Jonathan Rodriguez, care a semnat cu CFR Cluj, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, Hamidou Keyta şi Stefan Ashkovski.

Pe lângă aceștia, Botoșani ar mai putea să-l piardă pe ivorianul Ulrich Meleke, despre care FANATIK a aflat că este dorit de Gigi Becali la FCSB.

ADVERTISEMENT

Marius Croitoru îi cere transferuri lui Valeriu Iftime

Tehnicianul formației FC Botoșani, Marius Croitoru, a confirmat plecările de jucători și a transmis un mesaj extrem de clar către patronul Valeriu Iftime că are nevoie de întăriri.

”Certitudini la plecări sunt Jonathan Rodriguez, Hamidou Keyta şi Stefan Ashkovski, cei care şi-au terminat contractul. Vom vedea din punct de vedere al transferurilor ce se poate realiza la plecări.

ADVERTISEMENT

La veniri suntem obligaţi să aducem jucători, pentru că se vede ce echipe au promovat, mai sunt alte 4-5 echipe care au fost aproape de play-off anul acesta şi care cu siguranţă vor investi mai mult. Aşa că trebuie să venim cu ceva în plus faţă de ce a fost în aceşti doi ani. Va fi un salt valoric şi financiar al campionatului şi va fi mult mai greu”, a declarat Croitoru.

Tehnicianul a anunțat că rămâne la Botoșani

Deși s-a vehiculat că ar putea pleca de la formația moldoveană în această vară, Marius Croitoru a dezmințit această variantă și a precizat că vrea să ducă la capăt un ciclu de 3-4 ani.

ADVERTISEMENT

”Sunt fericit şi împlinit de tot ceea ce s-a întâmplat în acest an. De fapt, în aceşti doi ani de când sunt eu antrenor aici. Meritul este numai al jucătorilor pentru că ei au făcut eforturi fantastice.

Ce s-a întâmplat în aceşti 2 ani la Botoşani e o obligaţie pentru cei care vor veni. Adică să facă cel puţin atât cât au făcut băieţii care sunt acum. În ceea ce mă priveşte, nu plec decât când se încheie un ciclu de 3-4 ani pentru că vreau să las lucrurile bine făcute la Botoşani”, a afirmat el.

ADVERTISEMENT

Croitoru a pus ochii pe doi străini

În încercarea de a întări lotul Botoșaniului pentru sezonul viitor, Marius Croitoru, a dezvăluit că vrea să aducă doi jucători străini, dar a menționat că deocamdată nu s-a semnat nimic.

”Am văzut mai mulţi jucători, m-am oprit la doi dintre ei. Sunt străini, dar deocamdată nu e niciun transfer făcut. Români va fi greu să aducem din punct de vedere financiar. Din păcate au plecat jucători din compartimentul ofensiv unde se simte, aşa că trebuie să fim atenţi la ce aducem”, a încheiat Croitoru.

Patronul celor de la FC Botoșani, Valeriu Iftime, este recunoscut pentru faptul că găsește jucători străini ieftini dar de calitate pe care apoi îi vinde la prețuri foarte bune și face un profit considerabil.

ADVERTISEMENT