Fotbal intern

Marius Croitoru resemnat după înfrângerea Botoșaniului: „Craiova a meritat victoria, îi felicit!”

19.07.2020 | 21:55
Marius Croitoru resemnat dupa infrangerea Botosaniului Craiova a meritat victoria ii felicit
ADVERTISEMENT

Marius Croitoru a vorbit la finalul partidei de pe teren propriu cu Universitatea Craiova și își felicită adversarii pentru fotbalul prestat.

Universitatea Craiova s-a impus cu 2-0 în partida cu FC Botoșani, golurile fiind înscrise de Alexandru Cicâldău în minutul 72 din penalty și de Gustavo în minutul 90+4, iar oltenii sunt din ce în ce mai aproape de primul titlu după 29 de ani de așteptare.

ADVERTISEMENT

Antrenorul moldovenilor speră ca echipa sa să prindă un loc în cupele europene.

Marius Croitoru, resemnat după Botoșani – Craiova

Marius Croitoru a vorbit la finalul meciului dintre FC Botoșani și Universitatea Craiova și a ținut să-și felicite adversarii: „În această seară ne-a lipsit golul, e foarte greu să jucăm împotriva unei echipe atât de bune.

Craiova a fost echipa mai bună, felicitări lor. Nu știu ce a fost la acel meleu, din câte am înțeles a fost un penalty neacordat pentru noi, dar și unul pentru ei”.

ADVERTISEMENT

„Nu sunt supărat pe Chindriș!”

Marius Croitoru a continuat și a vorbit despre penalty-urile făcute de Andrei Chindriș, pe care nu îl ceartă, ci îl lasă să învețe din greșeli: „Nu sunt supărat pe Chindriș, e un copil care trebuie să învețe din greșeli, el crește de la meci la meci, a făcut un meci bun, dar a fost implicat în mai multe faze unu la unu pe care nu le-a gestionat bine”.

„Mi-e greu să mă gândesc la ce va fi, dar din păcate ne-am înșelat când am crezut că suntem de neatins. Fotbaliștii trebuie să înțeleagă că nu suntem oameni de rând și trebuie să aibă grijă la viața extrasportivă”, a fost mesajul lui Marius Croitoru.

ADVERTISEMENT

Acum, moldovenii își pun speranțe în victoria FCSB-ului din finala Cupei României cu Sepsi, pentru a prinde un loc în cupele europene, ceea ce ar fi o performanță imensă pentru FC Botoșani.