Sport

Marius Croitoru, savuros după Botoșani – UTA: „Ongenda i-a pasat mingea la oficială lui nea Valeriu, să vedem cum se întoarce!”

Marius Croitoru a avut o replică savuroasă la finalul duelului dintre FC Botoșani și UTA, scor 2-1.
06.08.2021 | 21:40
Marius Croitoru savuros dupa Botosani  UTA Ongenda ia pasat mingea la oficiala lui nea Valeriu sa vedem cum se intoarce
ADVERTISEMENT

Antrenorul moldovenilor a vorbit despre posibilitatea ca Hervin Ongenda să rămână la echipă în continuare, spunând că jucătorul i-a „aruncat mingea” patronului Valeriu Iftime.

Hervin Ongenda a marcat un gol în duelul cu UTA, din penalty, în minutul 73, fiind de altfel golul care le-a adus celor de la Botoșani victoria.

ADVERTISEMENT

Marius Croitoru, savuros după Botoșani – UTA

Marius Croitoru a avut o replică amuzantă la finalul meciului dintre FC Botoșani și UTA, vorbind despre păstrarea lui Hervin Ongenda: „Sunt discuții pentru Ongenda, dar cred că mingea i-a pasat-o Hervin la oficială lui nea Valeriu.

Să vedem cum se întoarce de acolo, dacă vine pasul sărit sau vine altfel”.

„E o victorie meritată, dar, în același timp, ne obligă. Trebuie să continuăm pe același drum, să fim mult mai serioși, să muncim mai mult, pentru că lumea se uită foarte atent la noi.

ADVERTISEMENT

Ceea ce am făcut până acum este mai mult o obligație decât ceva pentru care să ne bucurăm foarte mult. Ne bucurăm acum, dar apoi o altă echipă ne așteaptă și e foarte atentă la ceea ce am făcut noi.

Am vrut să încerc și alt joc în repriza a doua, am băgat jucători de viteză, aveam nevoie de viteză între linii, să jucăm cu jucători mici și rapizi. Ne-a ieșit!”, a mai spus Marius Croitoru la finalul meciului.

ADVERTISEMENT

Hervin Ongenda, unul dintre preferații lui Valeriu Iftime

Hervin Ongenda este unul dintre fotbaliștii preferați ai lui Valeriu Iftime, pe care speră să obțină o sumă bună de transfer în viitor, după cum recunoștea în februarie:

Hervin Ongenda e genial. Ştie fotbal, are toate calităţile unui playmaker. Ongenda e următorul jucător pe care l-aş da la FCSB.

ADVERTISEMENT

După ce pleacă Moruţan, trebuie să vină Ongenda, dacă vrea să joace la FCSB. Moruţan poate să fie un fel de Ongenda, dacă munceşte mult. E mai talentat Ongenda decât Moruţan.

Nu prea e interesat Gigi Becali de Ongenda, dar pofta vine mâncând. Hervin şi-a schimbat foarte mult modul de viaţă, faţă de prima lui descălecare la Botoşani.

Se antrenează foarte bine, e din ce în ce mai serios. E mai fit, şi-a organizat viaţa, are un copil. El crede că se poate relansa la FC Botoşani. Cred foarte mult în el”.

  • 650.000 de euro este cota de piață a lui Hervin Ongenda, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT