Sport

Marius Croitoru și-a aflat pedeapsa după eliminarea din meciul cu Farul. Ultimatum pentru CFR Cluj din partea Comisiei de Disciplină

Marius Croitoru a fost suspendat de Comisia de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal pentru două etape, iar antrenorul a primit un ultim avertisment din partea lui Adrian Mititelu.
20.07.2022 | 21:35
Marius Croitoru sia aflat pedeapsa dupa eliminarea din meciul cu Farul Ultimatum pentru CFR Cluj din partea Comisiei de Disciplina
Marius Croitoru a fost suspendat 2 etape și va lipsi de bancă la meciurile cu CFR Cluj și FCSB. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Marius Croitoru a început cu stângul pe banca celor de la FC U Craiova 1948 și va fi suspendat la derby-urile cu CFR Cluj și FCSB.

Marius Croitoru, suspendat la meciurile lui FC U Craiova 1948 cu CFR Cluj și FCSB

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat oficial că Marius Croitoru va fi suspendat la următoarele două meciuri din SuperLiga, cu CFR Cluj și FCSB.

ADVERTISEMENT

Noul antrenor al echipei lui Adrian Mititelu a fost eliminat la meciul din prima etapă cu Farul Constanța: „Eliminare Croitoru Marius Marian (antrenor U Craiova 1948) – În baza art. 53.1 din RD, se sancționează dl. Croitoru Marius (antrenor) cu suspendare pentru două jocuri și penalitate sportivă de 320 lei” .

Croitoru are un program infernal în acest start de campionat. După dubla de foc cu CFR Cluj și FCSB, urmează derby-ul orașului cu Universitatea Craiova și un alt meci dificil în deplasare cu FC Argeș.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu, ultim avertisment pentru Marius Croitoru: „Îl mai iert o dată sau de două ori”

Adrian Mititelu nu a fost mulțumit de ieșirea necontrolată a lui Marius Croitoru de la meciul cu Farul Constanța, însă patronul lui FC U Craiova 1948 îl mai păsuiește deocamdată„Îmi place de Croitoru, sunt mulțumit de el. Am ajuns la o înțelegere cu el să nu mai aibă ieșiri necontrolate. Sper să se țină de cuvânt. Îl mai iert o dată sau de două ori, dar nu mai mult. El are spirit de oltean, îmi place. Se mulează pe felul nostru de a fi. Pe lângă faptul că nu dau bine la public, aceste manifestări pot avea un efect pozitiv asupra echipei”.

Cu toate acestea, Mititelu pune presiune pe noul antrenor al echipei și vrea șase puncte din derby-urile cu CFR Cluj și FCSB: „Avem o echipă bună, iar noi, în acest sezon, vom pierde greu și rar. De 41 de ani sunt în fotbal, ce am văzut eu până acum este că vom arăta bine. Vor mai veni 1-2 jucători.

ADVERTISEMENT

Din duelurile cu CFR Cluj și FCSB luăm 6 puncte. Așa sper. Eu cred că putem să le batem pe amândouă. Nu au niciun atu în fața noastră, în afară de faptul că sunt echipe de cupe europene. Ca echipă suntem pe acolo. Eu spun că am încredere în echipă”, a declarat omul de afaceri la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

CFR Cluj, amendată cu 3.000 de lei pentru neplata sumei de transfer către UTA pentru Roger. Ce decizii a mai luat Comisia de Disciplină

CFR Cluj a fost amendată cu 3.000 de lei de către LPF, după ce ardelenii nu au plătit suma de transfer către UTA pentru Roger.

ADVERTISEMENT

Campioana României are la dispoziție cinci zile pentru a face dovada plății, conform acestei decizii: „Neexecutare Hotărâre CNSL – În baza art. 24.C.1.A din RSTJF, se sancționează clubul FC CFR 1907 Cluj cu penalitate sportiva de 3.000 lei și i se acordă un termen de grație de cinci zile pentru efectuarea integrală a obligației de plată. Termen 17.08.2022”.

Alexandru Mateiu și-a aflat și el pedeapsă după intrarea violentă din meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe și a fost suspendat pentru două etape: „Eliminare Mateiu Alexandru (Universitatea) – În baza art. 63.1.b, raportat la art. 63.2.4.a din RD, se sancționează jucătorul cu suspendare pentru două jocuri și penalitate sportivă de 3.000 lei”.

ADVERTISEMENT