Sport

Marius Croitoru, supărat după UTA – FC U Craiova 2-1: „Nu mi-am recunoscut băieții în prima repriză!”

Marius Croitoru a fost supărat după înfrângerea suferită de FC U Craiova în deplasarea de la Arad, scor 1-2, fiind de părere că un rezultat de egalitate era echitabil.
26.08.2022 | 23:54
Marius Croitoru suparat dupa UTA  FC U Craiova 21 Nu miam recunoscut baietii in prima repriza
Marius Croitoru, supărat după UTA - FC U Craiova. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Tehnicianul oltenilor consideră că dacă jucătorii săi ar fi evoluat în prima repriză precum în cea de-a doua, scorul putea fi în favoarea echipei sale.

Marius Croitoru, supărat după UTA – FC U Craiova

Marius Croitoru a fost supărat după înfrângerea suferită de FC U Craiova cu UTA și consideră că jucătorii săi trebuie să fie mult mai echilibrați în toate momentele meciurilor.

ADVERTISEMENT

„Au fost două reprize diferite, că dacă erau două meciuri diferite aveam ambele câte trei puncte. Nu mi-am recunoscut băieții în prima repriză, trebuie să le dea de gândit.

Nu sunt echipe în România să le pună probleme, problemele și le pun doar ei. Încerc să-i aduc cu picioarele pe pământ, pentru că și dacă avem un joc frumos, nu aducem puncte”.

ADVERTISEMENT

„Fotbalul de performanță înseamnă presiune”

Fotbalul de performanță înseamnă presiune, din păcate unii jucători o resimt și se elimină singuri. Repet, fotbalul de performanță înseamnă presiune. Câștig de cauză vor fi exact acei fotbaliști care înțeleg că presiunea face parte din fotbal.

Presiunea îți dă putere, te ține concentrat. A doua repriză toată a fost bună, dar nu e de ajuns pentru o echipă ca Craiova”, a continuat Marius Croitoru.

ADVERTISEMENT

„Presiunea a fost, dar golurile vin pe greșeli personale, asta m-a deranjat. Când vezi că adversarul vine peste tine și e mai puternic ca tine, încerci altceva ca fotbalist matur. Sunt lucruri pe care le voi gestiona eu cu ei”, a mai spus antrenorul oltenilor.

„Ar trebui să se controleze și să se regleze, pentru că atunci când vorbești la persoana întâi despre un colectiv nu e bine. L-am auzit pe David Popovici dând interviuri și vorbind la plural despre el, ca să își includă staff-ul. 

ADVERTISEMENT

Discursurile lui David Popovici sunt o lecție pentru toți sportivii din România. În rest, am mai spus-o eu sunt fan Croitoru”, a spus și MM Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT