Life

Marius Csampar, cel mai cunoscut criminal în serie din România, vacanță la mare pe banii primăriei. Ce i-au transmis oamenii: „Arătați ucigător de bine”

Marius Csampar, unul din cei mai cunoscuți criminali în serie din țara noastră, se bucură de vară pe litoral. Imaginile au fost făcute publice chiar de el.
03.08.2022 | 15:20
Marius Csampar cel mai cunoscut criminal in serie din Romania vacanta la mare pe banii primariei Ce iau transmis oamenii Aratati ucigator de bine
Marius Csampar, cel mai cunoscut criminal în serie, imagini de la mare. Ce mesaje i-au lăsat oamenii. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Bărbatul care a efectuat 22 de ani de închisoare a ajuns la Marea Neagră datorită unui program al primăriei Balotești, unde locuiește după eliberarea condiționată din 2020. El se bucură de atenție pe social media.

Marius Csampar, cel mai cunoscut criminal în serie, imagini de la mare. Ce mesaje i-au lăsat oamenii

Marius Csampar a fost încarcerat la Penitenciarul Drobeta Turnu Severin după ce a ucis șase persoane. A fost condamnat pe viață, dar a executat numai 22 de ani și a fost eliberat în urmă cu 2 ani. De atunci e prezent în online.

ADVERTISEMENT

A devenit cunoscut datorită filmulețelor pe care le postează pe Youtube și pe TikTok, iar acum le-a spus oamenilor că a ajuns pe litoralul românesc pentru a doua oară în această vară. Totul se datorează unui program susținut de primărie.

„Am fost săptămâna trecută o zi și acum iar. Ne duce și pe noi Primăria. De dimineața până seara”, a spus Marius Csampar, în timpul unui live pe TikTok. Asasinul a fost pe o plajă din Eforie.

ADVERTISEMENT

„Vă dorim o vacanță criminală”, „Arătați ucigător de bine”, „Nu mai fi supărat că doar nu ai omorât pe nimeni”, „Pozele sunt criminale” sau „O priveliște criminală”, sunt câteva dintre comentariile românilor.

Cine este Marius Csampar și câte crime a comis

Marius Csampar a rămas orfan la vârstă de 12 ani, perioadă în care s-a apucat de tâlhării în special în zona Gării de Nord din București, alături de alte persoane. Prima crimă a fost efectuată la vârsta de numai 16 ani și a fost un membru al găștii din care făcea parte.

ADVERTISEMENT

Individul a fost atras într-un canal de termoficare, unde a fost bătut și decapitat. Capul a fost aruncat în lacul IOR, iar trupul a fost ascuns în canal. Următoarea victimă a fost o femeie la care a stat în gazdă, criminalul precizând că este o persoană de care îi pare rău.

Bărbatul le-a spus anchetatorilor că nu a vrut să o ucidă, ci doar să-i fure banii pentru că femeia l-a ajutat foarte mult. A murit la spital după ce a fost bătută. A treia vicimă a fost un om al străzii, care a fost în gașca de tâlhari a lui Marius Csampar.

ADVERTISEMENT

Printre persoanele ucise de cel mai cunoscut criminal în serie din România se mai numără un prieten pe care-l suspecta de trădare și încă o femeie, bărbatul mărturisind că nimeni nu se naște asasin.

„Nimeni nu se naște asasin. Devii pe parcurs. Crima e cea mai ușoară faptă. Adică e ca și țigara, ca mersul pe bicicletă. Dacă ai băgat o dată țigara-n gură, te înveți”, spunea criminalul într-un interviu, notează stirileprotv.ro.

Între timp, Marius Csampar s-a angajat la Administrația Domeniului Public din Balotești. Interesant este că acesta a început și o carieră de influencer. Csampar face live-uri pe Tik Tok și Youtube.

ADVERTISEMENT