Life

Marius de la Puterea Dragostei dă cărțile pe față. De ce s-a despărțit de Andreea Pirui

Marius de la Puterea Dragostei a făcut dezvăluiri despre relația amoroasă avută cu Andreea Pirui, tânăra pe care a cunoscut-o în show-ul matrimonial de la Kanal D.
26.01.2022 | 08:32
Marius de la Puterea Dragostei da cartile pe fata De ce sa despartit de Andreea Pirui
Marius de la Puterea Dragostei, dezvăluiri despre Andreea Pirui. De ce au pus capăt relației. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fostul participant de la Puterea Dragostei a dat cărțile pe față și a vorbit despre motivele pentru care a pus capăt legăturii cu frumoasa blondină. Tânărul a fost înșelat.

Marius și Andreea Pirui s-au iubit timp de aproximativ 9 luni, însă în această perioadă fosta concurentă de la Kanal D avea discuții și cu alte persoane.

ADVERTISEMENT

În momentul de față fiecare și-a văzut de propriul drum, antrenorul de fitness precizând că nu urmărește postările fostei iubite. În schimb, blondina este foarte curioasă.

Marius de la Puterea Dragostei, dezvăluiri despre Andreea Pirui. De ce au pus capăt relației

„M-a înșelat și fizic și a și vorbit și cu niște persoane cu care nu trebuia să vorbească în timpul relației noastre. Nu vreau să spun numele persoanei pentru că are pe cineva, de asemenea, și Andreea are pe cineva.

ADVERTISEMENT

Eu nu o mai urmăresc, dar ea îmi urmărește toate postările. Ea e mai curioasă, eu nu. Tocmai de aceea, pentru că știu că vede tot, i-am urat de Sfântul Andrei «La mulți ani» pe story, iar ea mi-a răspuns «Mulțumesc».

Poate par răutăcios, dar nu sunt. În comparație cu ce s-a întâmplat nu sunt răutăcios. E foarte ușor să pui o femeie într-o lumină proastă și eu nu aș vrea să o pun pe ea.

ADVERTISEMENT

N-ar fi trebuit să îmi asum atâtea lucruri. Sau, de fapt, trebuia să spun mai multe”, a dezvăluit Marius în emisiunea „Totul despre Puterea Dragostei”, de la wowbiz.ro.

În altă ordine de idei, fostul concurent de la Kanal D a mărturisit că nu a simțit atracție din partea frumoasei blondinei. Antrenorul de fitness crede că Andreea Pirui l-a plăcut în emisiune pentru că este inteligent.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Marius de la Puterea Dragostei a lăsat de înțeles că povestea lor de dragoste nu ar fi avut loc dacă s-ar fi întâlnit pur și simplu întâmplător pe stradă.

„Dacă ne-am fi întâlnit pe stradă și nu în competiție, nu ne-am fi uitat unul la altul. Eu nu am simțit-o atrasă de mine.

Cred că i-a plăcut că eram mai inteligent decât alții care au abordat-o pe acolo, eram serios, arătam ok fizic, dar nu simțeam că era ea așa foc pe mine. Apoi s-a îndrăgostit, am știut să o fac să se îndrăgostească”, a adăugat Marius.

ADVERTISEMENT