Life

Marius Elisei își dorește să se împace cu fosta soție la 4 luni după divorț

Marius Elisei susține că încă o iubește pe fosta sa soție, Oana Roman, și ar dori să se împace.
08.06.2021 | 17:33
Marius Elisei isi doreste sa se impace cu fosta sotie la 4 luni dupa divort
ADVERTISEMENT

În urmă cu 4 luni, Oana Roman și Marius Elisei semnau actele de divorț. Fostul soț al vedetei se pare că s-a răzgândit. Susține că încă o iubește pe Oana Roman și încearcă să facă tot ce poate pentru a fi din nou împreună.

Oana Roman și Marius Elisei s-au căsătorit religios în iunie 2014, și au împreună o fetiță. Pe 15 februarie 2021 au divorțat de comun acord la notar.

ADVERTISEMENT

Marius Elisei își dorește să se împace cu fosta soție la 4 luni după divorț

După ce au divorțat, Oana Roman și Marius Elisei au petrecut destul timp împreună de dragul fetiței lor. Se pare că în această perioadă, fostul soț al vedetei a realizat faptul că încă o mai iubește pe Oana Roman și încearcă să o recucerească.

Chiar el spune că încearcă să fie mult mai atent, că îi oferă flori foarte des dorind să-i demonstreze că încă mai are sentimente pentru ea.

ADVERTISEMENT

“E ok să oferi flori persoanei pentru care ai ceva. Da, am iubit-o și o iubesc pe Oana în continuare.

I-am și spus asta. Nu am cum să uit o persoană sau să spun că nu iubesc o persoană după 8 ani”, a spus Marius Elisei, pentru Antena Stars, citat de spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Marius Elisei susține că acum, relația dintre el și fosta sa soție este mult mai frumoasă.

“Evident că, după o asemenea întâmplare, nu se poate regla totul peste noapte”, a mai spus Elisei.

Elisei spune că încă sunt cununați în fața lui Dumnezeu

Marius Elisei spune că încă sunt cununați în fața domnului, deci un act făcut la primărie nu este atât de important. Tot ceea ce-și dorește este ca fosta sa soție să-l primească înapoi. În urmă cu câteva săptămâni, aceștia au petrecut mai multe zile la munte alături de fetița lor. De asemenea au fost văzuți împreună și la un restaurant.

ADVERTISEMENT

“Este suficient că suntem legați în fața lui Dumnezeu pentru că s-a ținut o slujbă și acea legare în fața Domnului nu ai cum s-o rupi(..).

Cred că în adâncul ei, da, își dorește, cred, bănuiesc. Probabil e prea… să nu ia o decizie prea pripită. Și probabil că mai analizează sau nu știu ce-și dorește, cum vrea să pună problema”, a mai declarat fostul soț al Oanei Roman.

ADVERTISEMENT