Life

Marius Elisei, mărturisiri tulburătoare despre divorțul de Oana Roman. Cât de greu i-a fost de sărbători

18.02.2021 | 18:29
Marius Elisei marturisiri tulburatoare despre divortul de Oana Roman Cat de greu ia fost de sarbatori
Marius Elisei, mărturisiri tulburătoare despre divorțul de Oana Roman. Cât de greu i-a fost de sărbători Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Marius Elisei a făcut mărturisiri tulburătoare cu privire la divorțul de Oana Roman. Bărbatul a povestit că a trecut prin momente grele de sărbători.

Cei doi și-au anunțat depărțirea, după mai bine de șapte ani de relație, la sfârșitul anului 2020. Au semnat actele de divorț cu doar trei zile în urmă, la data de 15 februarie.

ADVERTISEMENT

Foștii parteneri de viață au ales să rămână prieteni și să-și crească copilul împreună. Ei au anunțat acest lucru printr-un videcolip distribuit de Oana Roman pe contul de Instagram.

Marius Elisei, mărturisiri tulburătoare despre divorțul de Oana Roman. Cât de greu i-a fost de sărbători

Invitat în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță, Marius Elisei a vorbit despre cum au ajuns la divorț, dar și despre cât de grea este această etapă. Bărbatul a recunoscut că el este cel care a făcut primul pas, iar Oana a fost de acord.

ADVERTISEMENT

Despărțirea a venit în urma unei serii de momente tensionate: „a existat foarte multă încărcătură. Nu am înșelat-o, nu m-a înșelat, nu au fost scandaluri la un nivel care nu poate fi depășit”

Totuși, Marius Elisei a recunoscut că nu au fost singurele momente mai grele. În schimb, au existat și unele frumoase: „timp de 7 ani am trecut prin multe, și momente frumoase și grele, le-am depășit.”

ADVERTISEMENT

Fostul soț al Oanei Roman a recunoscut că nu e deloc simplu să treci printr-un divorț, iar cele mai dificile zile au fost sărbătorile: „am petrecut sărbătorile singur, în depresie. Divorțul nu e ușor. Am ales un divorț la notar, o instanță nu-și are rostul.”

Cu toate acestea, el nu exclude o împăcare: „timpul va decide ce se va întâmpla”. El a mai menționat și că își dorește să mai facă copii: „îmi mai doresc copii. Nu vreau să o las pe Isabela singură.”

ADVERTISEMENT

Acesta a fost și unul dintre motivele care au dus la ruptura dintre cei doi. Oana Roman nu mai poate să facă copii: „eu nu mai am voie să fac un copil. Din cauza operației pe care o am, e imposibil. Mi-aș mai fi dorit unul, mai ales că Izabela este un copil atât de cuminte.”

„Dar, doctorul mi-a zis foarte clar că nu se mai poate. Și am uitat… spre frustrarea lui Marius, care își mai dorește un copil și acum va avea ocazia să și-l facă”, dezvăluia acesta, cu ceva timp în urmă, în cadrul unei emisiuni TV.

ADVERTISEMENT