Life

Marius Elisei, moment de slăbiciune după despărțirea de Oana Roman. Ce a postat pe Instagram

21.01.2021 | 23:02
Marius Elisei moment de slabiciune dupa despartirea de Oana Roman Ce a postat pe Instagram
ADVERTISEMENT

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit cu puțin timp înainte de sărbători, iar fostul partener al vedetei se pare că abia acum începe să simtă efectele acestui eveniment dificil, după ce a avut un moment de slăbiciune și a postat un mesaj cu subînțeles. 

Fiica fostului premier al României este cea care a făcut anunțul divorțului cu mai bine de o lună în urmă. Aceasta i-a anunțat pe fani că soțul ei a „fugit” cu magazinul online de haine pe care îl promova în mediul online.

ADVERTISEMENT

Marius Elisei nu a oferit declarații despre separarea de Oana Roman și chiar și-a refăcut viața alături de altă femeie, potrivit unor declarații recente ale apropiaților săi.

Marius Elisei, moment de slăbiciune după despărțirea de Oana Roman. Ce a postat pe Instagram

Marius Elisei și Oana Roman au decis să meargă pe drumuri separate, iar fiica ui Petre Roman a făcut anunțul pe contul de Instagram cu lacrimi în ochi, fără a uita să menționeze că soțul ei i-a „luat” și afacerea cu haine pe care o aveau împreună și pe care vedeta o promova intens pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

Se pare că Marius Elisei este copleșit de toate evenimentele recente din viața lui, judecând după ultimul mesaj postat pe InstaStory. Fostul Oanei Roman a lăsat să se înțeleagă că despărțirea de vedetă l-a adus la capătul puterilor.

„Low battery…” (n.r. baterie descărcată) este mesajul pe care l-a postat bărbatul pe Instagram, însoțit de mai multe emoticoane ce reprezintă pupici. Acesta nu a oferit mai multe detalii, însă mesajul su ne trimite cu gândul la Oana Roman și la situația prin care trec cei doi.

ADVERTISEMENT
Marius Elisei
Marius Elisei, mesaj cu subînțeles. Sursa foto: Instagram

Oana Roman a vorbit despre despărțirea de Marius Elisei

Recent, Oana Roman a abordat subiectul despărțirii de soțul ei în cadrul unei emisiuni TV, unde a recunoscut faptul că nu a avut parte de momente ușoare și că face tot posibilul să fie puternică pentru fetița ei, Iza.

„O să mint dacă o să spun că a fost simplu. Sunt un om matur, trecut prin multe, am cumva puterea mentală să pot trece peste niște lucruri. Pentru Isa, însă, a fost mai greu. Ea merge la Marius de ori câte ori își dorește, pentru că așa cum știți cu toții, Marius este un tată exemplar pentru Iza și a fost mereu și cu siguranță va fi în continuare. Pentru ea, bineînțeles, a fost primul Crăciun în care nu a fost cu el, primul Revelion când la 12 noaptea am ciocnit doar noi două”, a declarat vedeta la Antena Stars.

ADVERTISEMENT