Life

Marius Elisei, motivul pentru care el și Oana Roman s-au despărțit: “Din păcate, așa am ajuns”

Motivul pentru care Marius Elisei și Oana Roman s-au despărțit. Fostul partener al vedetei a postat un clip video pe rețelele sociale.
13.02.2023 | 10:34
Marius Elisei motivul pentru care el si Oana Roman sau despartit Din pacate asa am ajuns
De ce s-au despărțit Marius Elisei și Oana Roman. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Marius Elisei a dezvăluit motivul care a dus la despărțirea dintre el și Oana Roman. Fostul soț al vedetei a explicat care a fost situația în care a ajuns căsnicia lor. Cei doi sunt separați de câteva săptămâni. În această perioadă, ambii și-au adus acuzații dure unul la adresa celuilalt.

Marius Elisei, motivul despărțirii de Oana Roman. Ce a postat pe rețelele sociale

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit în urmă cu câteva săptămâni, iar de atunci cei doi foști parteneri și-au făcut acuzații în mod public, într-un mod mai mult sau mai puțin subtil.

ADVERTISEMENT

De când s-au separat, Marius Elisei este destul de activ pe rețelele de socializare. În cadrul unui clip video postat recent, acesta a dezvăluit de ce nu a mai vrut să fie împreună cu fiica lui Petre Roman. Lucrurile nu mai mergeau deloc bine între cei doi.

Fostul soț al vedetei a spus că o căsnicie în care unul dintre parteneri așteaptă ca partenerul să adoarmă pentru a veni acasă nu mai este o familie. Deși știe că este o situație dureroasă, Marius Elisei spune că așa a ajuns în propriul mariaj.

ADVERTISEMENT

“Așa este și în căsnicie: dacă ție nu-ți mai vine să intri în casă, pentru că știi ce te așteaptă în casă (taca-taca), ce vei face, te vei duce să mai pierzi încă o oră, două, trei prin oraș, zici că poate a adormit, poate…

Aia nu mai este familie, aia nu va mai ține mult, o familie de genul ăla. Vorbe care dor, dar realitatea e asta. Din păcate, așa am ajuns. Oare ce să fac?”, a explicat Marius Elisei pe Instastory, notează spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Ce a spus Oana Roman despre Marius Elisei

Recent, în mediul online, Oana Roman a mărturisit că regretă scandalul cu fostul partener de viață. Fiica lui Petre Roman a reflectat la tot ce s-a întâmplat între ea și Marius Elisei. Aceasta a recunoscut că a reacționat în mod greșit.

Vedeta a rămas singură cu multe lucruri, inclusiv cu creșterea fiicei pe care ea și fostul soț o au împreună. Aceasta i-a cerut scuze public lui Marius Elisei, făcând referire la momentele în care și-au adresat cuvinte dure unul la adresa celuilalt. În plus, aceasta își dorește ca scandalul să se termine.

ADVERTISEMENT

“Mai vreau să spun ceva, pentru că tot este duminică și este zi sfântă și este o zi în care trebuie să ne liniștim, în care trebuie să ne odihnim. Am stat și m-am gândit foarte serios zilele astea la tot ce s-a întâmplat, la tot ce s-a spus și cred că totul a fost greșit.

Poate și eu am exagerat pentru că am fost pusă într-o situație foarte dificilă și m-am trezit singură cu prea multe pe cap și dacă am greșit, îmi cer scuze și vreau să încheiem”, a spus vedeta pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT