Life

Marius Elisei, noi informații despre divorțul de Oana Roman. Ce știe fiica lor, Izabela

17.02.2021 | 18:24
Marius Elisei noi informatii despre divortul de Oana Roman Ce stie fiica lor Izabela
ADVERTISEMENT

Marius Elisei a oferit noi informații legat de divorțul de Oana Roman, realizând că separarea a fost cea mai bună decizie pentru ei. Bărbatul a spus și ce știe fiica celor doi, Izabela, despre motivul pentru care părinții ei nu mai locuiesc sub același acoperiș. 

Fostul soț al șatenei a mărturisit că într-adevăr relația s-a destrămat din cauza unor tensiuni mai vechi, în decembrie luând decizia de a pleca de acasă. La început lucrurile nu au fost deloc bune între ei, fiica fostul premier Petre Roman fiind destul de supărată și nervoasă pe situație.

ADVERTISEMENT

Lucrurile s-au așezat în cele din urmă între Marius Elisei și vedetă, care după 2 luni au semnat actele de divorț la notar. Din păcate, fiica celor doi, Izabela încă nu s-a obișnuit cu ideea că părinții nu mai stau în aceeași casă și nu înțelege lucrurile tocmai bine.

Marius Elisei, despre relația cu Oana Roman. Ce știe Izabela despre divorț

„Atâta timp cât suntem maturi și suntem conștienți și gândim și nu avem de ce să purtăm un război, am zis că este singura variantă. Atât pentru noi, cât și pentru fată. Referitor la începuturi…

ADVERTISEMENT

Probabil Oana a fost puțin mai nervoasă, dar și-a dat seama că nu a făcut ce trebuie, mă rog, nu a făcut ceva rău ca să trebuiască să își dea seama, dar a fost o mică tensiune, într-adevăr. Dar e bine ca totul se termină cum trebuie și cum am planificat”, a spus Marius Elisei pentru Antena Stars.

Izabela simte foarte mult lipsa tatălui ei, fostul soț al Oanei Roman precizând că fetița îi spune adesea acest lucru. Bărbatul nu va lipsi din viața copilei și se va implica și mai departe, mai ales că în curând va fi ziua ei de naștere, urmând să facă 7 ani.

ADVERTISEMENT

În plus, Marius Elisei a mai precizat că fiica sa și a șatenei nu știe că părinții ei au divorțat pentru că nu doresc să o încarce sau să îi afecteze copilăria cu acest lucru.

„Da, ideea este că Isabela încă nu s-a obișnuit cu ideea. Își dorește foarte mult. A fost acum în vacanță cu mama ei, m-a sunat de acolo și mi-a spus: «Tati, îmi doresc foarte mult să vii și tu data viitoare cu noi ca să fiu și eu mai bine!».

ADVERTISEMENT

Da, îmi simte lipsa, evident. E copil. Dar, normal, la ziua ei… nu aș avea cum să nu fiu acolo, îți dai seama. Până la urmă, este ziua ei. E ca și cum s-ar mărita, iar eu nu aș participa. Mi se pare absurd!

Ea deocamdată știe că noi ne-am supărat, că ne-am certat. E mică, nu pot să o încarc cu lucruri care să o afecteze”, a mai spus fostul soț al Oanei Roman, mai arată sursa citată.

ADVERTISEMENT