Life

Marius Elisei, postare neașteptată după despărțirea de Oana Roman: ” E distructivă atitudinea asta”

Marius Elisei, mesaj surprinzător după separarea de Oana Roman. Ce a transmis bărbatul cu care influencerița are o fetiță.
30.01.2023 | 20:58
Marius Elisei postare neasteptata dupa despartirea de Oana Roman  E distructiva atitudinea asta
Marius Elisei, mesaj surprinzător după separarea de Oana Roman. Ce a transmis bărbatul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fostul partener de viață al șatenei a făcut o postare neașteptată după despărțirea de mama fiicei sale, Isabela. Acesta susține că atitudinea pe care o adoptă șatena este distructivă și subliniază că este bârfit constant.

Marius Elisei, mesaj surprinzător după separarea de Oana Roman. Ce a transmis bărbatul

Marius Elisei a dat de înțeles că Oana Roman nu este tocmai încântată de faptul că drumurile lor s-au separat din nou la mai bine de un an de când anunțau că au decis să mai dea o șansă poveștii lor de dragoste.

ADVERTISEMENT

Bărbatul nu a trecut cu vederea comentariile pe care le face influencerița la adresa sa și a răbufnit, după ce în urmă cu două săptămâni sublinia că nu are nimic de spus despre mama copilului său.

„Sunt oameni care nu pot trăi fără să îi bârfească sau să-i judece, mai bine spus, pe cei din jur. Eu sunt de părere că nu e decât distructivă atitudinea asta și caut s-o evit. 

ADVERTISEMENT

Lasă-mă așa cum sunt eu, gras, slab, înalt, prost, deștept, cum mă bârfești tu, toate modurile posibile în care mă bârfești și mă vorbești.

Lasă-mă așa să fiu eu, sănătos, cum sunt eu, nu contează”, a scris Marius Elisei pe pagina personală de Instagram, după ce Oana Roman a făcut anunțul despărțirii pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Marius Elisei și Oana Roman, din nou pe drumuri diferite

Marius Elisei și Oana Roman au semnat actele de divorț la începutul anului 2021, când au realizat un videoclip prin care au transmis că nu mai formează un cuplu. Câteva luni mai târziu, însă, au revenit la sentimente mai bune.

În urmă cu foarte puțin timp erau fericiți și bucuroși că aniversează 10 ani de când sunt împreună, dar iată că lucrurile au luat o altă turnură și au ales, din nou, să o ia pe drumuri complet diferite. Anunțul a fost făcut de șatenă.

ADVERTISEMENT

Fiica lui Petre Roman susține că partenerul de viață are opinii și viziuni diferite față de ale sale. În plus, vedeta crede că niciunul dintre ei nu se simțea în largul său în sânul familiei.

ADVERTISEMENT