Life

Marius Elisei, prima reacție după despărțirea de Oana Roman. Ce a postat în online

22.12.2020 | 11:51
Marius Elisei prima reactie dupa despartirea de Oana Roman Ce a postat in online
ADVERTISEMENT

Marius Elisei (34 de ani) a avut o primă reacție după ce s-a despărțit de Oana Roman (44 de ani), lăsând un mesaj cu subînțeles pe rețelele de socializare, în miez de noapte. Bărbatul și-a pus în gând să uite relația avută cu fiica fostului premier Petre Roman. 

Soțul vedetei a postat ultima melodie a lui Pepe, intitulată „M-am jurat”, semn că suferă enorm în urma separării de șatenă, chiar dacă el este cel care a pus punct. Fostul partener de viață al Oanei Roman a însoțit link-ul piesei cu 4 emoticoane care duc cu gândul la petrecere, semn că nu mai face niciun pas în spate.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a plecat de acasă de mai bine de o săptămână, lăsând soția și fără afacere. Versurile piesei lansate de Pepe în urmă cu câteva zile se potrivesc de minune nu numai lui Ionuț Pascu, ci și lui Marius Elisei, care încearcă să se obișnuiască cu gândul că va sta departe de mama fiicei sale, Isabela.

Marius Elisei, prima declarație după separarea de Oana Roman

„Și m-am jurat să nu mai pun mâna pe telefon, / De fiecare dată îmi pare rău / Și m-am jurat să nu-ți mai dau nici texte / Fiindcă toate sunt pretexte / Să te aud să-ți vorbesc din nou. 

ADVERTISEMENT

M-am obișnuit cu gândul că n-am să mai vin / Acolo unde nu mi-e liniștea / Ai crezut c-am să mă întorc, dar uite că mă abțin / Îmi beau sticla de amar cu altcineva”, sunt o parte din versurile melodiei „M-am jurat”, interpretată de Pepe.

Așadar, bărbatul a depus eforturi ca relația cu șatena să meargă, însă în cele din urmă drumurilor lor nu au mai mers în aceeași direcție. Acesta suferă enorm, mai ales că la mijloc este și un copil care a rămas în grija fostei partenere de viață.

ADVERTISEMENT
Marius Elisei a postat melodia lui Pepe, M-am jurat
Marius Elisei a postat melodia lui Pepe, M-am jurat. Sursa foto: captură ecran Facebook.com

Marius Elisei și Oana Roman nu sunt la prima despărțire de acest gen, în urmă cu mai bine de un an, tot în preajma sărbătorilor luând decizia de a sta separați. Cei doi au petrecut Crăciunul împreună de dragul Isabelei, reluând legătura amoroasă la începutul acestui an.

Vedeta declara la momentul respectiv că nu este vorba de infidelitate, ci mai degrabă de neînțelegerile care s-au acumulat de-a lungul anilor. Au fost căsătoriți mai bine de 6 ani, cununia religioasă având loc în vara anului 2014.

ADVERTISEMENT

Fiica lui Petre Roman și soțul au avut parte de suișuri și coborâșuri, ca în orice poveste de dragoste, unele certuri fiind puse și pe seama diferenței de vârstă dintre ei. Marius Elisei este mai mic cu 10 ani decât cea care i-a fost soție.

ADVERTISEMENT