Sport

Marius Lăcătuș a comentat eliminarea neașteptată a CSA Steaua din Cupa României: „Modul de abordare nu a fost cel mai bun!”. Exclusiv

Marius Lăcătuș, fostul mare atacant al Stelei, a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK, despre înfrângerea suferită de CSA Steaua, 1-2, în fața celor de la Progresul Spartac, în turul 2 al Cupei României.
19.08.2021 | 19:55
Marius Lacatus a comentat eliminarea neasteptata a CSA Steaua din Cupa Romaniei Modul de abordare nu a fost cel mai bun Exclusiv
ADVERTISEMENT

Pentru Progresul Spartac au marcat Lixandru și Ohaci. În timp ce unicul gol al celor de la CSA Steaua a fost semnat de Chipirliu.

Marius Lăcătuș a comentat eliminarea neașteptată a CSA Steaua din Cupa României

„Fiara” consideră că CSA Steaua nu a abordat, în cel mai bun mod, partida cu Progresul Spartac.

ADVERTISEMENT

În același timp, fostul atacant din Ghencea susține că CSA Steaua nu trebuie să facă o tragedie, din cauza eșecului suferit în Cupa României.

„Știi cum e. Întotdeauna, în Cupă, pot apărea și surprize. Depinde de modul cum gândești jocul. Probabil că li s-au dat mai multe minute celor care nu au evoluat în primele trei etape.

FANATIK SUPERLIGA

ADVERTISEMENT

Poate și, datorită rezultatelor obținute în primele trei etape, modul de abordare nu a fost poate cel mai bun, lucru care se cumulează. Dar acuma nu cred că trebuie făcută o tragedie din lucrul ăsta”, a declarat Marius Lăcătuș, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Daniel Oprița: „Sunt și eu om! Nu vreau să spun mai multe acum!”

După înfrângerea cu Progresul Spartac,  Daniel Oprița, antrenorul celor de la CSA Steaua, și-a păstrat cu greu cumpătul, la flash-interviu.

ADVERTISEMENT

„S-a pierdut un obiectiv. Am încercat să câștigăm, am vrut să dau minute tuturor jucătorilor din lot. Chiar dacă jucam cu o echipă din Liga 3 știam că e foarte greu. Fiind terenul lor, s-au acomodat mai repede, se antrenează zi de zi, iar noi n-am avut atitudine în primele 60 de minute, până am primit gol. 

După aceea, cu cei care au intrat s-a văzut o schimbare de atitudine, am fost mai agresivi, am egalat, am pus presiune pe ei, dar am făcut acea greșeală, se întâmplă.

ADVERTISEMENT

Puteam și noi să facem 2-1 prin Chipirliu, dar sunt supărat pe atitudinea celor din prima repriză și 15 minute din a doua. Ce pot să mai zic… Îmi pare rău, sunt foarte supărat. Mi-am dorit. Nu vreau să spun mai multe la cald, vreau să mă liniștesc, sunt foarte supărat și trăiesc la intensitate meciurile. Aș vrea ca și ei să dea mai mult atunci când intră.

ADVERTISEMENT

Eu nu-mi doresc? Am încercat să le îndeplinesc dorințele fanilor și conducerii, am vrut și Cupa României. Sunt și eu om. De încercat am încercat, dar sunt și momente din astea. Nu trebuia să pierdem acum, dar s-a întâmplat. 

Ne-a prins și rău cu meciurile din trei în trei zile, ne-a dat peste cap programarea din prima etapă și se pare că n-am putut face față, deși erau jucători odihniți, care trebuiau să arate altfel”, a declarat Daniel Oprița, la finalul partidei cu Progresul Spatac.

CLIPUL ZILEI LA FANATIK SUPERLIGA