Fotbal intern

Marius Lăcătuș a demisionat de la CSA Steaua! Ce i-au reproșat fanii în mod direct

03.06.2019 | 21:25
Marius Lacatus a demisionat de la CSA Steaua Ce iau reprosat fanii in mod direct

CSA Steaua a ratat promovarea în Liga a 3-a pentru al doilea sezon consecutiv, învinsă fiind în meciul decisiv din play-off de Carmen București. După meci, fanii steliști au cerut demisia întregului staff.

Marius Lăcătuș a demisionat de la CSA Steaua!

Ziare.com anunță că Marius Lăcătuș a ascultat doleanțele fanilor și în cursul zilei de luni și-a prezentat demisia din funcția de antrenor principal al clubului. Lăcătuș s-a alăturat proiectului CSA încă de la început, în urmă cu un sezon fiind director tehnic. În vara anului trecut, Lăcătuș a preluat funcția de antrenor de la Ion Ion, însă nu a reușit nici el să îndeplinească obiectivul echipei, în ciuda unui adversar mai slab în cursa pentru promovare.

Tot luni, fanii steliști au publicat pe Facebook mai multe declarații oferite de persoane din conducerea clubului care nu s-au adeverit. Iată-le mai jos pe cele mai importante dintre ele. Și Lăcătuș este vizat în mod direct, acesta spunând la începutul sezonului că nu mai este nevoie de transferuri.

Declarațiile evidențiate de Asociația Steliștilor 1947

„Jucătorii nu au fost corect informați și motivați legat de primele pe care le-ar fi primit dacă ne calificam. Exista o primă de 25.000 de euro de la sponsor pentru calificare, însă jucătorilor li s-a transmis că “E o primă de la club și ce mai dau cei din Asociație. Demisiile întârzie!”

“Avem un lot bun, nu este nevoie de transferuri. Aduceți voi un antrenor care să vă garanteze promovarea” – Marius Lăcătuș, antrenor

“Am promovat deja prin Liga Elite”- Cristian Neagoe, manager secția de fotbal (fals)

“Am trimis actele pentru transferul lui Szekely” – Mihai Velochohova (nu era perioada pt transferuri străine)

Încărcare fizică înainte de fiecare meci dusă la maxim – Ferenz Bajco, renumitul preparator fizic (a retrogradat Mediaș și Rapid)