Sport

Marius Lăcătuș, categoric în privința venirii unui nou „Gigi Becali” la CSA Steaua: „Știu ce au de făcut, ca să nu se mai întâmple!”. Exclusiv

Marius Lăcătuș, fostul mare atacant al Stelei, a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK, despre privatizarea CSA Steaua.
20.08.2021 | 12:24
Marius Lacatus categoric in privinta venirii unui nou Gigi Becali la CSA Steaua Stiu ce au de facut ca sa nu se mai intample Exclusiv
Marius Lăcătuș, categoric în privința venirii unui nou „Gigi Becali” la CSA Steaua: „Știu ce au de făcut, ca să nu se mai întâmple!”. Exclusiv
ADVERTISEMENT

La finalul acestui sezon de Liga 2, conform regulamentului, CSA Steaua nu va avea drept de promovare în primul eșalon.

Regulamentul nu permite unui club departamental să evolueze în Liga 1.

Marius Lăcătuș, categoric în privința venirii unui nou „Gigi Becali” la CSA Steaua

Întrebat dacă se teme de venirea unui nou finanțator de genul lui Gigi Becali la CSA Steaua, Marius Lăcătuș a răspuns: „Nu mă tem, pentru că eu n-am de ce să mă tem. Sunt stelist și care-i problema? Sunt oameni acolo, în conducerea administrativă, care știu ce au de făcut, ca să nu se mai întâmple ce s-a întâmplat”.

ADVERTISEMENT

Marius Lăcătuș este convins că CSA Steaua are puterea să atragă unul sau mai mulți investitori lângă echipa de fotbal și, astfel, să se privatizeze.

„Nu știu dacă va fi unul, dacă vor fi mai mulți (n.r. investiori la CSA Steaua), orice este posibil. Steaua este un club cu nume, cu tradiție și cred că poate să atragă oameni, care să fie dispuși să investească”, a declarat Marius Lăcătuș, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Deși CSA Steaua nu are drept de promovare în Liga 1, „Fiara” consideră că formația din Ghencea trebuie să acumuleze cât mai multe puncte, în acest sezon de Liga 2, și să acceadă în play-off.

„Probabil au timp anul acesta să se pregătească pentru ceea ce înseamnă viitorul. Nu cred că și-au fixat drept obiectiv salvarea de la retrogradare.

ADVERTISEMENT

Important este să acumuleze cât mai multe puncte, să joace, dacă se poate, chiar în play-off și, după aceea, vor vedea ceea ce au de făcut pentru ediția următoare, atât jucătorii, antrenorii, cât și conducerea clubului”, a mai spus Marius Lăcătuș.

Marius Lăcătuș a comentat eliminarea neașteptată a CSA Steaua din Cupa României

Marius Lăcătuș a vorbit și despre înfrângerea suferită de CSA Steaua, 1-2, în fața celor de la Progresul Spartac, în turul 2 al Cupei României.

ADVERTISEMENT

„Știi cum e. Întotdeauna, în Cupă, pot apărea și surprize. Depinde de modul cum gândești jocul. Probabil că li s-au dat mai multe minute celor care nu au evoluat în primele trei etape.

Poate și, datorită rezultatelor obținute în primele trei etape, modul de abordare nu a fost poate cel mai bun, lucru care se cumulează. Dar acuma nu cred că trebuie făcută o tragedie din lucrul ăsta”, a spus „Fiara”, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT