Sport

Marius Lăcătuș nu crede că starea gazonului va influența rezultatul derby-ului Dinamo – FCSB: „Jucătorii tehnici se pot adapta la orice situație”

Marius Lăcătuș a schițat derby-ul dintre Dinamo și FCSB, iar „Fiara” consideră că starea precară a gazonului nu va influența rezultatul confruntării.
27.01.2022 | 20:10
Marius Lacatus nu crede ca starea gazonului va influenta rezultatul derbyului Dinamo  FCSB Jucatorii tehnici se pot adapta la orice situatie
ADVERTISEMENT

Legenda „roș-albaștrilor” consideră că indiferent de situație, FCSB se va impune în fața lui Dinamo, care se află într-o situație dificilă, iar vicecampioana României are nevoie de o victorie pentru a continua lupta la titlu cu CFR Cluj.

Marius Lăcătuș este convins că jucătorii tehnici se pot adapta oricăror condiții de vreme și pot face diferența mereu.

ADVERTISEMENT

Marius Lăcătuș nu crede că starea gazonului va influența rezultatul derby-ului Dinamo – FCSB

Marius Lăcătuș nu crede că starea gazonului va influența rezultatul derby-ului dintre Dinamo și FCSB, fiind convins că echipa lui Toni Petrea se va impune:

„Nu a fost o diferență niciodată atât de mare între FCSB și Dinamo. Se poate întâmpla, dar nu cred că poate Dinamo să câștige meciul cu FCSB.

ADVERTISEMENT

Sunt lucruri, pe care dacă vrei sau nu, apasă pe umerii jucătorilor și pe umerii antrenorilor. FCSB e peste Dinamo și cred că se va impune în meci”.

„Se spune că întotdeauna echipa care trece printr-o situație mai grea și care din punct tehnic nu sunt la un nivel înalt, recurg la astfel de tactici, dar jucătorii tehnici se pot adapta la orice situație.

ADVERTISEMENT

Eu îmi doresc să îl văd pe Octavian Popescu la națională, la un Campionat European, la un Campionat Mondial sau cu FCSB-ului în cupele europene… pentru că dacă noi ne raportăm doar la ce se întâmplă în campionatul intern e puțin”, a mai spus Marius Lăcătuș, la TV DigiSport.

„Și eu cred că FCSB se va impune împotriva lui Dinamo! Rezultatul din tur cred că îi va mobiliza mai mult pe cei de la Dinamo. În aceste meciuri, se poate întâmpla orice, depinde și de vreme.

ADVERTISEMENT

Când jucam cu Dinamo, aveam o mobilizare suplimentară. Era ședința tehnică, erau încurajări, dar era plăcut. De multe ori mai eram amenințați cu prime. Ilie Ceaușescu îl lua deoparte pe Lăcătuș și-l întreba de prime”, a spus și Adrian Bumbescu.

„Mă așteptam ca Tănase să plece!”

Marius Lăcătuș a glumit pe seama declarațiilor patronului Gigi Becali, care a spus că îi este frică să nu îi fie furat Octavian Popescu pentru 40.000.000 de euro, dar a spus că se aștepta în schimb ca Florin Tănase, căpitanul echipei, să plece în pauza de iarnă:

„Vă mai miră că un jucător e făcut praf și înainte valorează 50 de milioane? Haideți să fim serioși… ce bine ar fi să fie furat un jucător pe 40-50 de milioane de euro”.

„Mă așteptam ca Tănase să plece. Tănase a ajuns la o maturitate sportivă și înțelege bine aceste lucruri, când pierzi un contract bun îți lasă un gust amar și poate un meci sau două nu ești în apele tale”, a mai spus Marius Lăcătuș.


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 1,62 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT