Fotbal intern

Marius Lăcătuș este distrus de antrenorul pe care l-a dat afară de la Steaua: “Să plece! Pe mine m-au sacrificat”. EXCLUSIV

02.06.2019 | 19:47
Marius Lacatus este distrus de antrenorul pe care la dat afara de la Steaua Sa plece Pe mine mau sacrificat EXCLUSIV

Scandal la echipa Armatei după ratarea promovării în Liga a 3-a pentru al doilea an consecutiv. Ion Ion, fostul tehnician al roș-albaștrilor, îl atacă pe actualul om de banca tehnică. Marius Lăcătuș este distrus de antrenorul pe care l-a dat afară de la Steaua în sezonul trecut. Acesta din urmă lansează și ipoteza desființării formației.

Marius Lăcătuș este distrus de antrenorul pe care l-a dat afară de la Steaua: “Să plătească și el cu postul”

Carmen a dat lovitura și a învins Steaua în meciul decisiv pentru calificarea la barajul pentru promovarea în Liga a 3-a. Rezultatul a declanșat furia ultrașilor, care au intrat pe gazon și s-au luat la bătaie cu jandarmii și stewarzii. Apoi, ei s-au răfuit cu fotbaliștii și i-au cerut explicații lui Marius Lăcătuș. Legendei de pe banca Stelei îi cere acum demisia și fostul antrenor al echipei, Ion Ion, mazilit anul trecut de “Fiară” și de conducerea clubului pentru ratarea promovării în fața celor de la Rapid.

Am fost sacrificat eu anul trecut. De ce? Pentru că antrenorul întotdeauna plătește. Să vedem acum dacă se respectă același lucru și antrenorul va plăti cu postul. Eu zic că Marius Lăcătuș ar trebui să plece, pentru că nu și-a îndeplinit obiectivul. Eu am fost dat afară fără să știu. Adică ei au luat decizia și pe mine m-au anunțat doar, nu m-au întrebat măcar dacă am ceva de spus”, a declarat Ion Ion pentru FANATIK.

Marius Lacatus si Ion Ion se saluta dupa meciul de fotbal dintre Academia Rapid Bucuresti si CSA Steaua Bucuresti, contand pentru Liga a patra si desfasurat pe stadionul Giulesti-Valentin Stanescu din Bucuresti, sambata 14 octombrie 2017. © FOTO: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Marius Lăcătuș și Ion Ion au colaborat la Steaua, dar la finalul sezonului trecut doar cel din urmă a fost dat afară de conducerea clubului. Sursa foto: Sportpictures.eu

Se desființează echipa? “Se duce dracu’ tot”

Nemulțumirea provocată de ratarea unui nou sezon ar putea determina generalii să ia decizia desființării echipei de fotbal. Ion Ion consideră că ar fi un dezastru, dar crede că anii pierduți au lovit greu în planul gândit inițial.

Suporterii sunt furioși și e normal să fie așa. Cât să mai aștepte? Se duce dracu’ tot! Mergi doi ani după echipă, 8-0, 9-0 și când să promovezi… Le este greu, pentru ei este cel mai dificil. Nu știu dacă se va desființa echipa, ar fi păcat, dar orice este posibil. Depinde ce se dorește. Supărarea e imensă. Pierzi un an, dar doi?! Și mai înțelegi dacă pierzi în Liga a 2-a, dar în divizia D?

Incidente intre suporterii stelisti si stewarzi dupa meciul de fotbal dintre Steaua Bucuresti si Carmen Bucuresti, din cadrul barajului de promovare pentru Liga a-3-a, desfasurat pe Stadionul Regie-Sportul Studentesc din Bucuresti, dminica 2 iunie 2019. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Suporterii Stelei au intrat pe teren și s-au luat la bătaie cu stewarzii și cu jandarmii. Sursa foto: Sportpictures.eu

Iar acum a fost mai rău ca sezonul trecut. Atunci am avut un adversar extraordinar, Rapidul, acum a fost apă de ploaie. Aveau și două variante din trei la ultimul meci. Se construiește noul stadion și tu nu ai echipă sau o ai în D? Îl fac pentru Gigi Becali? Cine știe?! Nu e pentru cine se pregătește, e pentru cine se nimerește”, a mai spus Ion Ion pentru FANATIK.

 

Tags: