Fotbal intern

Marius Lăcătuș îl sfătuiește pe Gigi Becali să nu o aducă pe FCSB în Ghencea: ”Nu cred că ar fi cea mai inteligentă mișcare”

12.03.2020 | 12:49
Marius Lacatus il sfatuieste pe Gigi Becali sa nu o aduca pe FCSB in Ghencea Nu cred ca ar fi cea mai inteligenta miscare
ADVERTISEMENT

Fostul director tehnic al CSA Steaua, Marius Lăcătuș, îl sfătuiește pe Gigi Becali să nu aducă echipa FCSB pe noul stadion care se construiește în Ghencea.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 3,65 este cota pentru „total goluri: 1”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Marius Lăcătuș îl sfătuiește pe Gigi Becali să nu o aducă pe FCSB în Ghencea: ”Cei de la Peluza Sud nu-i vor primi cu brațele deschise”

”Dacă va juca FCSB pe Ghencea? Nu cred că ar fi cea mai inteligentă mișcare a lui Becali, aceea de a veni să joace în Ghencea. Va fi contestat de către suporteri. Cei de la Peluza Sud nu-i vor primi cu brațele deschise”, este sfatul lui Marius Lăcătuș pentru Gigi Becali despre o posibilă venire a celor de la FCSB în Ghencea.

În cadrul emisiunii Digi Sport Matinal, Marius Lăcătuș, a vorbit și despre faptul că Peluza Nord a revenit lângă FCSB: ”Fiecare face cum dorește, cum îi dictează. Dacă ei simt că FCSB este continuatoarea tradiției steliste, și vor fi alături de ei, foarte bine”.

ADVERTISEMENT

”Marea majoritate a suporterilor steliști va fi aici în Ghencea”

”Dacă Steaua va reuși să ajungă spre liga a doua, cu gânduri clare de promovare, atunci marea majoritate a suporterilor steliști va fi aici în Ghencea, nu pe Arena Națională”, a mai declarat Lăcătuș.

În vară, președintele de imagine al clubului FCSB, Helmuth Duckadam, a dezvăluit că unul dintre obiectivele echipei sale este să joace în viitor pe arena din Ghencea.

ADVERTISEMENT

Becali nu vrea să se întoarcă în Ghencea

FCSB și CSA Steaua sunt implicate în mai multe procese de mai mulți ani privind palmaresul clubului Steaua București. Juristul Florin Talpan a declarat în mai multe rânduri că gruparea finanțată de Gigi Becali nu va juca niciodată pe noua arenă care se construiește în Ghencea.

La finalul anului trecut, Becali a spus că nu este interesat să joace pe noua arena din Ghencea, chiar dacă legislația îi permite, stadionul fiind contruit din bani publici. Patronul celor de la FCSB susține că dacă echipa sa ar juca acolo, ultrașii din ”Peluza Sud” ar crea o atmosferă ostilă, pe care nu o dorește.

ADVERTISEMENT

Arena din Ghencea prinde tot mai mult contur

Lucrările de construcție la Stadionul Steaua din Capitală se desfășoară într-un ritm extrem de accelerat. Bijuteria steliștilor prinde tot mai mult contur, iar până la data finalizării nu mai este foarte mult timp.

Pe noua arenă din Ghencea se vor antrena echipele care vor juca în România la Campionatul European 2020. Noul stadion va avea o capacitate de 31.254 de locuri și va costa nu mai puțin de 95.000.000 de euro.

ADVERTISEMENT