Sport

Marius Lăcătuș, încântat de ultima mutare făcută de CSA Steaua în războiul cu FCSB: “Sunt convins că asta va urma”

Marius Lăcătuș a fost încântat de comunicatul dur dat de CSA Steaua împotriva celor de la FCSB, după ce formația din Ghencea a primit motivarea în procesul pentru palmares.
18.05.2024 | 10:59
Marius Lacatus incantat de ultima mutare facuta de CSA Steaua in razboiul cu FCSB Sunt convins ca asta va urma
Marius Lăcătuș, reacție dură după comunicatul celor de la CSA Steaua. Posibile noi procese pentru echipa lui Gigi Becali Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Războiul dintre FCSB și CSA Steaua pare departe de a fi încheiat. Disputa dintre cele două entități s-a intensificat odată cu titlul obținut de FCSB în Superligă, dar și cu publicarea motivării deciziei Curții de Apel în speța palmaresului.

Marius Lăcătuș a reacționat după comunicatul celor de la CSA Steaua

Cei de la CSA Steaua au postat un comunicat agresiv în care transmit că se bucură de succesul obținut în disputa cu privire la palmaresul echipei cu FCSB, însă cer măsuri imediate împotriva echipei patronate de Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Fostul jucător al “militarilor”, Marius Lăcătuș, a vorbit despre acest subiect. Este cunoscut faptul că „Fiara” este un susținător al celor de la CSA Steaua. Acesta salută comunicatul postat de club și anunță posibile noi procese.

„E un lucru bun făcut de CSA Steaua acest comunicat. Mai departe, sunt sigur că vor acționa în ceea ce înseamnă prejudiciul financiar, că s-ar fi folosit ilegal palmaresul și însemnele Stelei în perioada 2003 – 2017. Sunt curios ce se va întâmpla”, a precizat Marius Lăcătuș la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Din motivarea transmisă de Curtea de Apel București reiese că CSA Steaua deține palmaresul din perioada 1947-1998. Intervalul 1998-2003 rămâne în continuare o enigmă, iar în perioada 2003-2017, FCSB a folosit marca Steaua fără a avea dreptul.

Reația ”militarilor” după motivarea deciziei Curții de Apel

Lupta dintre cele două cluburi pare din ce în ce mai imprevizibilă. FCSB a ieșit șifonată serios din acest proces, iar cei de la CSA cer ca FRF și LPF să intervină, întrucât echipa lui Gigi Becali ar fi fost înscrisă în mod ilegal în prima ligă din România. CSA a transmis un comunicat:

ADVERTISEMENT

„Din motivarea pe care Curtea de Apel București a trimis-o astăzi clubului nostru, reiese că ‘palmaresul echipei de fotbal Club Sportiv al Armatei Steaua București, din 1947 și până în 1998, aparține reclamantului’, adică formației STEAUA BUCUREȘTI. De asemenea, Curtea a constatat că echipa din Popești-Leordeni a folosit ilegal palmaresul istoric al Stelei…

…De asemenea, cerem public, atât Federației Române de Fotbal, cât și Ligii Profesioniste de Fotbal, să prezinte opiniei publice ce măsuri vor lua, ținând cont că s-a demonstrat faptul că înscrierea în prima ligă a FCSB-ului a fost ilegală. Ar fi interesant să fie publicate de către cele două instituții documentele care au stat la baza acestei decizii, care au provocat atât prejudicii de imagine, cât și financiare clubului STEAUA.

ADVERTISEMENT

Considerăm că aceste lămuriri sunt obligatorii, pentru că timp de 21 de ani iubitorii Stelei au fost induși în eroare cu privire la identitatea celei mai iubite echipe din România.

Sperăm ca și cei care au pus umărul la acest furt de identitate, și aici ne referim la anumite publicații și jurnaliști, să respecte deciziile instanțelor și să înceteze cu propagarea în spațiul public a unor informații neadevărate”.

ADVERTISEMENT
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu...
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu un politician foarte controversat la Hilton Budapesta
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin...
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin Petre este mai uşor de dirijat”
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay.
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay. "Preţuri la fel de mari ca în Italia"
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi...
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi a ajuns să lucreze ca şofer
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui...
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui Donald Trump. Nimeni nu se aștepta la așa ceva
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit...
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit din minți
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al...
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al soțului și al fiului ei. ''Îți spunem adio, iubirea noastră!''
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör:...
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör: „Nu mai este cale de întoarcere”
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție...
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție socială. „Să adaugi ani vieții și viață anilor”