Sport

Marius Lăcătuș, o nouă reacție acidă la Florin Talpan: „Nu-mi doresc să fie general. Normal e să fii tras la răspundere pentru declarații”. Update

Marius Lăcătuș a intervenit în conflictul dintre Daniel Oprița și Florin Talpan, spunând că la CSA Steaua trebuie să vină un comandant care să dea cu pumnul în masă. Cere sancțiuni
18.05.2023 | 09:59
Marius Lacatus o noua reactie acida la Florin Talpan Numi doresc sa fie general Normal e sa fii tras la raspundere pentru declaratii Update
Marius Lăcătuș intervine în conflictul dintre Daniel Oprița și Florin Talpan. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT
18-05-2023
07:03

Marius Lăcătuș, încă o reacție acidă la Florin Talpan

Marius Lăcătuș a continuat atacurile la adresa lui Florin Talpan: „Mi se pare normal, atât timp cât reprezinți un club de talia Stelei, să fii tras la răspundere pentru declarațiile pe care le dai. Sunt curios să văd ce măsuri se vor lua. Poate să fie și un avertisment. E regretabil, i-a luat valul. Orice s-ar fi întâmplat între ei, totul trebuia să rămână în cadrul clubului, nu să apară public.

El a zis `dacă` (n.r.- dacă ar fi fost comandantul CSA l-ar fi dat afară pe Daniel Oprița). Nu e comandant și nu cred că va fi prea curând. Nu sunt ei în măsură să ia aceste decizii, nici Oprița în ceea ce-l privește pe Talpan, nici invers. Eu sunt colonel, ca domnul Talpan, deci nu poate să-mi ordone ceva. Nu-mi doresc să fie general, e bine și colonel”, a spus „Fiara” la Digi Sport.

„Fiara” este de părere că atât Daniel Oprița, cât și Florin Talpan trebuie să fie sancționați după ieșirile avute, pentru că au denigrat imaginea clubului, considerând că amândoi au greșit și că nu au dreptate în ceea ce afirmă.

Marius Lăcătuș intervine în conflictul dintre Daniel Oprița și Florin Talpan

Marius Lăcătuș a intervenit în conflictul dintre Daniel Oprița și Florin Talpan, fiind de părere că ambii au greșit când au ales să se certe în public, denigrând imaginea clubului, venind cu o soluție pentru CSA Steaua:

ADVERTISEMENT

„Nici Oprița, nici Talpan nu pot da verdicte din astea la televizor. Există un locțiitor al comandantului, nu a fost nimeni numit comandant și vom vedea ce va fi.

Cred că aceste lucruri între Oprița și Talpan durează de ceva vreme. Eu dacă promovez pleacă Talpan, dacă nu promovez plec eu… nu sunt ei în măsură să decidă viitorul Stelei”.

ADVERTISEMENT

„Dacă ieșeai cu asemenea declarații publice, plăteai scump. E în joc imaginea clubului, indiferent cum te cheamă și ce ai făcut pentru clubul ăsta, nu poți face ce a făcut Oprița și Talpan.

Sper ca cei din conducerea clubului sau chiar a ministerului să ia măsuri pentru așa ceva.Eu nu pot să iau de bună ce spune Oprița, că dacă mă duc la club, cei de la club îmi pot spune că au comunicat cu Oprița”, a mai spus Marius Lăcătuș, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„La Steaua, trebuie sa vină un comandant să dea cu pumnul în masă!”

„Ar trebui să fie cineva care să țină legătură cu mass-media, cu publicul, să fie o prezență mai vie în ceea ce privește viața clubului.

Cine vine în poziția de comandant, trebuie să vină și să dea cu pumnul în masă, să impună respect, altfel nu se poate face treabă! Oprița… să mă ierte Dumnezeu, dacă nu au nici terenuri de antrenamente…”, a continuat Marius Lăcătuș.

ADVERTISEMENT

„Eu cred că a spus că avem salariile la zi și condiții de antrenament, pentru că nu l-aș înțelege. N-au cluburi de Liga 1 condițiile care sunt la Steaua”, a mai spus „Fiara”.

ADVERTISEMENT