Fotbal intern

Marius Lăcătuș, ironic cu Gigi Becali după ultimele declarații ale patronului FCSB: ”Nu poate lua Licența Pro”

20.03.2020 | 11:35
Marius Lacatus ironic cu Gigi Becali dupa ultimele declaratii ale patronului FCSB Nu poate lua Licenta Pro
Marius Lăcătuș, ironic cu Gigi Becali după ultimele declarații ale patronului FCSB: ”Nu poate lua Licența Pro” (sursă foto: sportpictures.eu)
ADVERTISEMENT

Epidemia de coronavirus afectează și desfășurarea Ligii 1. Toate echipele sunt într-o vacanță forțată de evenimente, iar jucătorii nu știu când vor reveni pe teren și la antrenamente. Gigi Becali are însă de gând să revoluționeze antrenamentele în timpul pandemiei. Ideile patronului FCSB sunt puse sub semnul întrebării de un fost antrenor al echipei, Marius Lăcătuș.

Marius Lăcătuș, ironii la adresa lui Gigi Becali după ultimele declarații: ”Nu poate lua Licența Pro”

În cursul acestei săptămâni, Federația Română de Fotbal a anunțat că fotbalul intern nu va reîncepe mai devreme de 16 mai.  În ciuda acestui lucru, Gigi Becali are o idee originală în privința antrenamentelor la FCSB.

ADVERTISEMENT

Extrem de implicat în viața echipei, acesta a susținut că jucătorii vor respecta normele şi vor sta la distanță de cinci metri unul de altul la pregătirea fizică. În opinia șefului vicecampioanei, jucătorii lui Vintilă nu vor face antrenamente, ci pregătire fizică.

Viziunea lui Gigi Becali despre cum se fac antrenamentele și pregătirea fizică a fost comentată în termeni ironici de legenda Stelei și fostul antrenor de la FCSB, Marius Lăcătuș.

ADVERTISEMENT

”Fiara” spune că Becali se pricepe la fotbal dacă declară că pregătirea fizică nu a antrenament și nu-i recomandă să se prezinte la examenul pentru Licența Pro.

”Dacă pregătirea fizică nu e antrenament, înseamnă că se pricepe bine la fotbal. Nu poate lua Licența Pro în felul ăsta”, a declarat Lăcătuș, la Prosport LIVE, despre propunerea lui Gigi Becali să facă ședințe fizice fără contact cu adversarii.

ADVERTISEMENT

Lăcătuș, îngrijorat de viitorul campionatului intern

În legătură cu fotbalul intern, Marius Lăcătuș spune că acesta se află într-o situație extrem de delicată, dat fiind faptul că nu se știe cum se vor aplica regulile în sezonul viitor dacă întrecerea se suspendă.

Lăcătuș nu vede cu ochi buni nici o eventuală intensificare a meciurilor după reluarea întrecerii, temându-se de accidentări.

ADVERTISEMENT

”Nu știu cum ar fi să se suspende campionatul, pentru că nu știm cine va merge în cupele europene. E o situație delicată, cei implicați trebuie să decidă. Mi-aș dori să se joace campionatul. 

Solicitarea jucătorilor cu meciuri la 3 zile pot interveni accidentări. Dar și la 7 zile pot fi contracturi.”, a mai spus legenda Stelei în Prosport.

ADVERTISEMENT