Fotbal intern

Spectacol marca Marius Lăcătuș. A ironizat FCSB și a sărit la bătaie într-un amical. Video

01.02.2019 | 14:35
Spectacol marca Marius Lacatus A ironizat FCSB si a sarit la bataie intrun amical Video

CSA Steaua se pregătește de a doua parte a sezonului din Liga 4. Roș-albaștrii au avut programat un amical cu echipa secundă a celor de la FC Voluntari, prilej cu care antrenorul Marius Lăcătuș a stat de vorbă cu Ioan Andone. Printre poveștile depănate de cei doi s-a numărat și transferul „Fiarei” la Fiorentina.

Lăcătuș a povestit că antrenorul de atunci al formației viola, Sebastiao Lazaroni, i-a spus în față că a fost adus peste capul lui:  „Eu când m-am dus la Fiorentina, Lazaroni mi-a spus: eu nu te-am vrut, dar dacă conducerea te-a vrut… A zis: Marius, eu l-am vrut pe Protasov, am vrut un vârf-vârf, trebuie să joci vârf!”, a povestit „Fiara”, potrivit Telekom Sport. Peste ani de zile, amândoi aveau să ajungă antrenori la FCSB, Oleg Protasov în 2005, Marius Lăcătuș în mai multe rânduri, în 2007/2008, 2009 și 2010/2011.

Marius Lăcătuș, momente tensionate la CSA Steaua – FC Voluntari 2

La începutul meciului, Marius Lăcătuș a ținut să râdă de stema celor de la FCSB: „Asta e stema adevărată. Mie nu îmi plac cele cu colțuri multe”, a spus „Fiara”, spre amuzamentul apropiaților. Lăcătuș a preluat-o pe CSA Steaua în vara lui 2018, după ce timp de un an a fost director sportiv.

În timpul partidei, Marius Lăcătuș a fost la un pas de bătaie. După un fault suferit de unul dintre jucători, Lăcătuș a fost la un pas de bătaie cu un membri din staff-ul ilfovenilor. „Fiara” s-a îndreptat amenințător către un om de pe banca adversă. A fost nevoie de intervenția celor de pe margine să îl calmeze pe Lăcătuș și pentru a opri conflictul înainte ca antrenorul Stelei să ajungă la un conflict dur cu oamenii din staff. ( Vezi video aici)

După 15 etape, CSA Steaua se află pe primul loc în Liga 4, seria București, cu 14 victorii și un egal.