Fotbal intern

Marius Lăcătuș, ironii la adresa lui Carlos Fortes. “S-au întărit de s-au rupt!”

06.02.2019 | 15:03
Marius Lacatus ironii la adresa lui Carlos Fortes Sau intarit de sau rupt

Marius Lăcătuș a lansat o serie de ironii la adresa lui Carlos Fortes, atacantul portughez transferat de U Craiova de la Gaz Metan Mediaș în această iarnă. Fotbalistul s-a alăturat deja lotului condus de Devis Mangia și a efectuat un prim antrenament sub comanda tehnicianului italian.

Deși lusitanul a fost și pe lista de transferuri a celor de la FCSB, Marius Lăcătuș crede că atacantul în vârstă de 24 de ani nu a reușit până acum să impresioneze în Liga 1 Betano și nu crede că este suficient ca el să înscrie cinci goluri în 19 meciuri. Oltenii l-au adus pe Carlos Fortes la echipă pentru a-l înlocui pe Alex Mitriță, după ce mijlocașul ofensiv a plecat în MSL, la New York City FC, echipă care a scos din buzunar pentru transferul său nu mai puțin de 8,5 milioane de dolari.

Ironiile lui Marius Lăcătuș la adresa lui Carlos Fortes

“Toată lumea văd că vorbește că a marcat 5 goluri în 19 etape și mamă, s-au întărit de s-au rupt. Peste tot, l-a luat Craiova pe Fortes, să vedeți ce face! Totuși, 5 goluri în 19 etape nu sunt foarte multe”, a spus Marius Lăcătuș, antrenorul lui CSA Steaua, echipă din Liga a 4-a, într-o conferință de presă.

Devis Mangia și Carlos Fortes la antrenamentul lui U Craiova
Devis Mangia și Carlos Fortes la antrenamentul lui U Craiova

În vârstă de 24 de ani, Carlo Fortes a înscris ultimul său gol în Liga 1 betano pe 2 decembrie 2018, într-yn meci câștigat de FCSB în fața celor de la Gaz Metan Mediaș cu scorul de 2-1. Mai mult, atacantul lusitan s-a prezentat la primul antrenament susținut alături de coechipierii săi de la U Craiova cu câteva kilograme bune în plus.

Cotat de site-urile de specialitate la 650.000 de euro, carlos Fortes a semnat cu U Craiova un contract valabil până pe 30 iunie 2022. Fotbalistul născut în Lisabona a evoluat pe parcursul carierei pentru echipe precum Sacavenense U19, Alta de Lisboa, Pontinha, Nacional U19, Racing B, Pacos Ferreira, Braga B, Sanliurfaspor, Vizela și Gaz Metan Mediaș.